Saa tuttavaks! Valitud on uus maailma kõige koledam koer!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ligi 60 kilogrammine hell hiiglane Martha võitis 29. korda toimuva iga-aastase maailma koledaima koera võistluse. Gaasiprobleemidega napoli mastif oli Põhja-Californias toimunud konkursil kõigi lemmik, kuna kui puuksutav kuts pidi ennast lava peal näitama, vajus ta alatasa lihtsalt külitama nii, et ta lotti oli terve lava täis.

Martha oli päästes peaaegu pime. Nüüd tänu mitmetele operatsioonidele saab ta jälle näha ning sõita tänu esikohale New Yorki ennast meedias esitlema. Lisaks sai koer veel 1500 dollarit ja uhke trofee. Martha võitis konkurssi 13 teise peni seas, kellest enamik olid hulka vanemad ja pisemad.

Näiteks 16-aastane Moe, kes on ristand mopsist ja belgia grifoonist, sai teise koha. Kutsa on kurt ja pime ning ta ei tunne lõhnu. Enamik osalejaid on hambutud, mistõttu on nende keel vahvalt suust väljas, lisaks on nad enamasti varjupaigast pärit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles