Top 10: üks kuumem kui teine: Eesti räpparid on võetud ja just nende kaunitaride poolt! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Need Eesti räpparid on kodus oma naistele nagu nurruvad kassid, kuid vabad, räpased, kardetud ja otsekohesed mehed läbi riimide. 

Alustame kõige kuldsemast paarist: seda, et Genka ehk Henry Kõrvits on abielus Maris Kõrvitsaga, teab isegi Ülemiste vanake. Paaril on suhtestaaži üle kümne aasta ning nende peres kasvavad veel kaks ühist last. Genka on räppar, kelle riimid on räpased, aga elu nagu Hollywoodi äärelinnas. 

Küll, kelle suhe on värske nagu ahjusoe sai, on ansambli Põhja-Tallinna räppar Kenneth Rüütli, kes on kokku hakanud Beebilõusta endise armastatu Ingrid Mändiga. Loodame, et paar peab vastu sama kaua või kauemgi, kui Põhja-Tallinna ninamees Jaanus Saks oma elukaaslase Diana Kuurmaga. 

Üks pikasuhtemehi on veel Cool D, kelle imekauniks naiseks on tumedapäine kaunitar Grete Lukka ja Tommyboy, kes on terve lõputu armastuseigaviku koos olnud fotograaf Anu Hammeriga. 

Võetud on ka lemberäppar reket, kes oma armastust avalikult nii sotsiaalmeedias kui ka intervjuudes on avaldanud moelooja Roberta Einerile. Armsaid suudluspilte jagab oma kallimaga Instagramis ka riimimees Arop, kelle väljavalituks on Jaanika Vink

Tommy Cash sai paarilise näol kaks ühes - kallima ja mänedžeri, kelleks on Nancy tütar Anna-Lisa Himma. Metsakutsule jagub südant ja silmi vaid oma kallima, Ülli Saare jaoks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles