Michael Bublé jätkab karjääri pärast poja maksavähist tervenemist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Buble ja poeg Noah
Michael Buble ja poeg Noah Foto: SCANPIX

Kolm kuud tagasi teatas Michael Bublé naine Luisiana Lopilato, et nende kolmeaastane poeg Noah on maksavähist võitu saamas. Eelmise aasta novembrist saati, kui hirmus diagnoos pandi, pole Michael Bublé end avalikkuses näidanud. Tollal ütleski mees, et jätab enda karjääri mõneks ajaks unarusse, et keskenduda poja Noah' paranemisele maksavähist.

Nüüd näitas terve pere end taas, kui nad üheskoos lennujaamast väljusid. Michael Bublé abikaasa, argentiina näitleja ja modell, rääkis ligi kolm kuud tagasi pressikonverentsil, kui perekond oli neljakuuselt keemiaravisessioonilt Los Angelesest koju naasnud, raskest teekonnast. Ta tänas arste, fänne ja enda uue filmi tegijaid, et nad on nii kannatlikud ja toetavad olnud. Siiski lisas naine, et tal on raske asjast rääkida, kuna kolmeaastane Noah peab jätkuvalt kontrollis käima. «Me olime perega kui meeskond ning võitlesime haigusega üheskoos. Me tegime kõike, mida vaid sai, poja heaks, et ta sellest katsumusest võitjana väljuks.»

Hetkel on paar Argentinas, et naine saaks lõpetada filmi, millega ta töötas, kui poeg haigeks jäi. Ka Michael Bublé loobus tollal kõikidest töökohustustest, näiteks pidi ta olema õhtujuht Brit Awardsi auhinnagalal, mis toimub iga aasta veebruaris Londonis. Diagnoosi saamisest saati pole laulja uuendanud ka enda Instagrami, küll aga näitab tema ametlik Facebooki fännileht, et mees on jälle tegutsema hakanud! Vaid mõne päeva pärast võtab ta Kanadas vastu auhinna oma muusikalise loomingu eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles