Venus Williamsi tõttu tekkis ühe inimese surmaga lõppenud liiklusõnnetus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams
Venus Williams Foto: Alexey Filippov/Sputnik/Scanpix

USA Florida politsei teatel tekitas USA tennisestaar Venus Williams liiklusõnnetuse, milles hukkus üks inimene.

37-aastase Williamsi ja 79-aastase pensionäri Jerome Barsoni autode kokkupõrkes 9. juunil sai Barson raskeid vigastusi ning ta suri kaks nädalat pärast õnnetust, edastab The Guardian.

Venus Williams
Venus Williams Foto: Alexey Filippov/Sputnik/Scanpix

Hyundai Accenti roolis oli Jerome Barsoni abikaasa Linda Barson, kes sai samuti vigastada. Toytota Sequoia maasturiga sõitnud Venus Williams pääses õnnetusest vigastusteta, samuti ei olnud ta tarvitanud alkoholi ega narkootikume.  

Politseiraporti teatel sõitis Venus Williams Palm Beach Gardensis mitmerealisel teel, kuid ei märganud ristmikule saabunud teist autot. Selle auto roolis olnud Linda Barsoni sõnul oli tal sõidueesõigus, kuid ta märkas Williamsi autot, mis samuti ristmikul oli, liiga hilja ega jõudnud enam pidurdada. Tekkis kahe auto kokkupõrge.

Uurimine näitas, et selles liiklusõnnetuses on Williams süüdlane.

Venus Williams
Venus Williams Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Florida Palm beach Gardensi politsei uurib juhtunut ning Williamsile ei ole veel süüdistust esitatud.

Venus Williamsi advokaadi Malcolm Cunninghami teatel edastas tennisestaar kaastundeavalduse perele, kus jäädi kallist inimesest ilma.

Linda Barsoni advokaat Michael Steinger ei ole juhtunut kommenteerinud.

Venus Williams on võitnud seitse Grand Slami üksikmängus, millest viis on Wimbledonis.

2011. aastal diagnoositi tennisistil autoimmuunhaigus Sjögreni sündroom, mille puhul tekib suu limaskesta kuivus. Lisaks muutub hääl kähisevaks, on raskusi tahke toidu neelamisel ja tekib mitmeid põletikke, kaasa arvatud igemehaigused, mille tõttu võivad hambad välja langeda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles