VIDEO: Purjus eestlane sõimas soomlanna rahvamassis häbematult läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baarijärjekord Soome kontserdil on nagu taksosõit Bangkokis tipptunnil või Prodigy kontsert Õllesummeril. 

Soomes Hämeenlinnas toimus Guns N' Rosesi kontsert, mis meelitas kohale üle 60 000 kohaliku ja naabri. Kontserdil oli piirdega eraldatud baari- ja alkoholiala, mis inimeste rohkuse ning halvasti korraldatud liikumise tõttu pilgeni täis oli. Rahvast oli baaritelgi ees nii palju, et see üks hetk ähvardas lausa ümber kukkuda. Samuti olid piiri peal ka inimeste närvid ning ühel joogijanusel Eesti mehel katkes kannatus niivõrd äkiliselt, et üks soomlannast kaaskannataja mehe viha täies hiilguses maitsta sai. 

«Sa oled saatanast,» karjus soomlanna eestlase peale, kes naist valimatult mitu head minutit sõimanud oli ning järjekorras talle selga surus ja keskmist näppu vibutas. Tundub, et eestlane ei saanud aru, miks ta teekond alkoholini nii pikk ja katsumusterohke on. Mis on hullem kui eestlane Soomes? Purjus eestlane!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles