Video: Taani ja Kreeka printsess Olympia pidas täisealiseks saamise eelpidu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka ja Taani printsess Maria Olympia
Kreeka ja Taani printsess Maria Olympia Foto: BENOIT TESSIER/Reuters/Scanpix

Taani ja Kreeka printsess Maria Olympia tähisas koos oma isa, Kreeka kroonprints Pavlosega möödunud nädalalõpul Londonis kaksiksünnipäeva, millel osales sinivereliste ja staaride koorekiht.

Olympia saab 21-aastaseks ehk täisealiseks 25. juulil, kuid ta isa Pavlos sai 50-aastaseks juba 20. mail, edastab Daily Mail.

Kreeka ja Taani printsess Maria Olympia / BENOIT TESSIER/REUTERS/SCANPIX
Kreeka ja Taani printsess Maria Olympia / BENOIT TESSIER/REUTERS/SCANPIX Foto: BENOIT TESSIER/Reuters/Scanpix

25. juulil 1996 New Yorgis sündinud printsess Olympia on Kreeka kroonprints Pavlose ja ta naise, kroonprintsess Marie-Chnatali ainus tütar ja kõige vanem laps. Peres on veel neli poega, prints Constantine Alexios, prints Achileas Andreas, prints Odysseas Kimon ja prints Aristidis Stavros.

Kreeka kroonprints Pavlos, ta naine Marie-Chantal, printsess Maria Olympia, prints Constantine Alexios, prints Achileas Andreas, prints Odysseas Kimon ja prints Aristidis Stavros
Kreeka kroonprints Pavlos, ta naine Marie-Chantal, printsess Maria Olympia, prints Constantine Alexios, prints Achileas Andreas, prints Odysseas Kimon ja prints Aristidis Stavros Foto: MAVRIXONLINE/LOOKPRESS/MAVRIXONLINE/LOOKPRESS/Scanpix

Printsess Olympia vanaisa on Kreeka viimane kuningas Constantin II ja vanaema Taani printsess Anne Marie.

Kreeka viimane kuningas Constantin II ja ta naine, printsess Anne-Marie
Kreeka viimane kuningas Constantin II ja ta naine, printsess Anne-Marie Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures/Scanpix

Printsessi ja ta isa peol osalesid sellised kuulsused nagu pärijanna Paris Hilton, tema noorem õde Nicky Rothschild, modell Poppy Delevingue ja moedisainer Valentino Garavani. Kohal olid ka Taani, Kreeka ja teiste Euroopa kuninglike suguvõsade liikmed.

Olympia edastas Instagramis mitu pilti oma peost, fotodel on näha ka lossi, kus pidu toimus.

Kreeka kroonprintsi ja ta tütre ühispidu kandis nime «5021 revolutsioon», mis oli viide nende mõlema vanusele, kuid samas ka ajaloole, sest on teada mitu revolutsiooni, millega valitsejaid on kukutatud.

Olympia ema, kroonprintsess Marie-Chantali teatel saab ta tütar varsti täisealiseks ja ta on õnnelik oma ilusa tütre üle.

Sostiaalmeedias Olympia peofotosid näinutest osad olid kriitilised, et jälle üks jõukur, kes oma varandust reklaamib. Teada on, et Olympia kannab kuulsate moemajade nagu Christian Dior ja Louis Vuitton loomingut, mis maksavad väga palju.

Printsess Olympia õpib New Yorgis moekunsti ja fotograafiat. 

Kreeka ja Taani printsess Maria Olympia
Kreeka ja Taani printsess Maria Olympia Foto: PATRICK KOVARIK/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles