Ed Sheeran lõpetas vihkajate tõttu Twitteri kasutamise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: Yui Mok/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti laulja ja laulukirjutaja Ed Sheeran teatas, et loobus Twitterist teda seal rünnanud kiusajate ja vihkajate tõttu.

The Suni teatel on 26-aastase Sheerani uus album väga edukas, seda on kolme kuuga kogu maailmas müüdud kaheksa miljonit, kuid on ka neid, kes on selle albumi maatasa teinud.

Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: Grant Pollard/AP/Scanpix

«Loobusin Twitterist täielikult. Ma ei suuda seal olevat enam lugeda, sest on vaid õelad säutsud. Ainuüksi üks kommentaar võib päeva täiesti rikkuda. See on paras peavalu, olen üritanud aru saada, miks inimesed mind vihkavad,» nentis muusik.

Sheerani teatel ründavad teda eelkõige Lady Gaga fännid.

«Nad lugesid intervjuud, mille põhjal nad arvasid, et räägin Lady Gagast ning nad asusid mind ründama ja vihkama. Ma ei tule nendega toime,» teatas kuulus britt.

Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: ANDREW KELLY/Reuters/Scanpix
Lady Gaga / Scanpix
Lady Gaga / Scanpix Foto: SCANPIX

Ed Sheeran on üks paljudest kuulsustest, kes on sotsiaalmeedias viharünnakute alla sattunud ja selle tõttu sotsiaalmeediast loobunud.

Sotsiaalmeediast loobujate seas on näiteks laulja Lily Allen, näitlejad Leslie Jones ja Lena Dunham ning koomik John Bishop.   

Alleni sõnul hakkas ta Twitteris saama seksistlikke, misogüünseid ja rassistlikke sõnumeid.

Dunhami teatel pidas ta sotsiaalmeediat intelligentsete inimeste mõttevahetuskohaks, kuid ta eksis ja selle tõttu loobus.

Sotsiaalmeedia platvormid üritavad ründamist ja solvanguid takistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles