Evelin Võigemasti sõrmes taas abielusõrmus? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin ja Priit Võigemast
Evelin ja Priit Võigemast Foto: kooselu.ee

Kas näitlejad Evelin Võigemast ja Priit Võigemast, kes teatasid hiljuti pika abielu lõppemisest, on pärast eemalolekut taas teineteist leidnud?

Armastatud näitlejapaar Evelin ja Priit Võigemast teatasid eelmise aasta lõpus, et lahutavad enda 11 aastat kestnud armastuseliidu. Eelmisel nädalal toimunud noorte laulu- ja tantsupeol jäid ilusad inimesed aga silma taas koos, jalutades paljude kõrvaltvaatajate rõõmuks taas sõbralikult teineteisel käest kinni hoides. 
Silma jäi ka sõrmus, mis säras Evelini sõrmes. Kas Evelin ja Priit on taas koos? 
Evelin selgitas, et sõrmuse näol on tegemist tema vanaema pärandiga ja kuna laulupidu on Evelini ja Priidu lastele esmakordne, siis lastevanematena on loomulikult nad koos kaasa elamas, vahendab Kroonika.

Evelin Võigemast abiellus 29. juulil 2005 kursusekaaslase, samuti Linnateatri näitleja Priit Võigemastiga. 12. märtsil 2007 sündis nende perre esimene laps, tütar Loviise. 2009. aasta 26. juulil teine laps, poeg Lennart.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles