Video: näljane karu murdis majja ja läks külmikust süüa otsima

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs Colorado Springsis murdis karu majja
USAs Colorado Springsis murdis karu majja Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USAs Colorado osariigis Colorado Springsis leidis möödunud nädalal aset juhtum, milles baribal (Ursus americanus) murdis öisel ajal majja, kui omanik magas.

USA meedia teatel on maja turvakaamera videol näha umbes 200-kilogrammist näljast karu, kes kõnnib tagajalgadel ja otsib köögis süüa, avades külmiku ust.

USAs Colorado Springsis murdis karu majja
USAs Colorado Springsis murdis karu majja Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Salvestise kohaselt veetis karu majas aega umbes kuus tundi, lõhkudes nii köögis kui elutoas ühteteist.

USAs Clorado Springsis murdis karu majja
USAs Clorado Springsis murdis karu majja Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Majaomanik vaatas hommikul turvakaamera salvestise üle ja leidis, et tema teadmata on tal öösel «külaline» käinud. Ta teatas juhtunust politseile, politseinikud leidsid karu linnas uitamas ja lasid ta maha, kuna loom oli agressiivne.

Colorado looduskaitseameti esindajate teatel oli tegemist sama karuga, kes juba mõnda aega Colorado Springsis tegutses. Juunis leiti ta ühe maja hoovis olevalt laualt söömas jäätist ja M&M komme.

Selle karu tõttu jäi üks naine mitmeks päevaks oma autosse, kuna karu takistas tal autost väljumast, liikudes ümber tema auto ja garaaži ukse ees.

1871. aastal asutatud Colorado Springs on USA Keskläänes Colorado osariigis asuv linn, kus elab 465 000 elanikku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles