Daniel Craigist saab suure tõenäosusega viiendat korda James Bond (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Charles Sykes/AP/Scanpix

Briti näitleja Daniel Craig peaks lähiajal sõlmima oma viienda Bondi filmi lepingu hoolimata sellest, et 2015. aastal pärast filmi «Spectre» lubas ta Bondiga lõpparve teha.

Hollywoodi allikate teatel on 49-aastane Craig viiendaks Bondi filmiks valmis, kuigi vahepeal käisid jutud, et talle otsitakse asendajat, edastab Daily Mail.

Daniel Craig / FABRIZIO BENSCH/REUTERS/Scanpix
Daniel Craig / FABRIZIO BENSCH/REUTERS/Scanpix Foto: FABRIZIO BENSCH/Reuters/Scanpix

Bondi filmide produtsent Barbara Broccoli tahab lisaks Craigile ka lauljat Adele’i, kelle pala oleks järgmise filmi tunnuslauluks.

Adele
Adele Foto: KEVIN WINTER/AFP/Scanpix

«Meie andmetel suutis Barbara Danieli veenda olema veel kord James Bond ning uue 007 filmi süžee olevat väga ebatavaline. Adele'i pala «Skyfall» oli 2012. aastal samanimelise filmi tunnusmeloodia. Produtsent tahab Adele’i uuesti, sest ta uus Bondi laul võib sama edukas olla kui varasem,» teatas Broccoli lähedane allikas.

Daniel Craig / Luke Macgregor/Reuters/Scanpix
Daniel Craig / Luke Macgregor/Reuters/Scanpix Foto: LUKE MACGREGOR/Reuters/Scanpix

Ta lisas, et Craig ja Adele moodustaksid võitjameeskonna, olles parim valik.

«Võttis aega, kuid Daniel Craig muutis oma meelt ja juba mõne aja pärast saab temast taas 007. Mis puudutab Adele’i, sest tema puhul ei olnud palju veenmist vaja,» nentis allikas.

Väidetavalt on Daniel Craigi naine, näitlejanna Rachel Weisz oma mehe uue Bondi-projekti heaks kiitnud. Kuna võtted kestavad maailma eri paikades pikalt, siis on Craig uuesti kaua kodust eemal.

Craigi esindaja ei ole uut filmi ega Craigi osalemist selles kommenteerinud.

Veel pool aastat tagasi pakuti, et uueks Bondiks võiks saada sellised meesstaarid nagu Idris Elba, kes oleks esimene tumedanahaline Bond, Tom Hiddleston, Michael Fassbender ja James Norton.

Craigi esimene Bondi film «Casino Royale» jõudis vaatajateni 2006 ja see oli väga edukas. 2008 valmis «Quantum of Solace», 2012 «Skyfall» ja 2015 «Spectre».

Veel ei ole teada, mis on järgmise Bondi filmi pealkiri.

Craigist sai filmiga «Skyfall» kõige kõrgemini tasustatud Bondi näitleja, kuna talle maksti osatäitmise eest 10,7 miljonit dollarit. Nimetatud filmi kassatulu oli rekordiline, ületades üks miljard dollarit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles