Jõhkardist poiss-sõber, kes tümitas enda lapse ema, pisteti vangi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paremal Jenna Thomas enne rünnakut, vasakul pärast peksmist. Väike pilt on jõhkrutsejast.
Paremal Jenna Thomas enne rünnakut, vasakul pärast peksmist. Väike pilt on jõhkrutsejast. Foto: twitter

27-aastane Jamie Webber kägistas 23-aastast Jenna Thomast nende ühises kodus Newportis, kuni naine kaotas teadvuse ning seejärel lõi teda näkku. Kui jõhkrutseja pages, postitas naine Facebooki pildi enda vigastustest ja palus, et igaüks, kes midagi mehest teab, annaks sellest politseile teada.

Vägivaldne poiss-sõber pisteti pokri tänu sellele, et tema ohver postitas pildid vigastustest Facebooki, mistõttu aitasid inimesed mehe kinninabimisele kaasa.

Eelmisel nädalal mõisteti Webber kolmeks aastaks vangi, mees tunnistati süüdi eluohtlike kehavigastuste tekitamises. Kohtus selgus, et mees ründas oma tollast tüdruksõpra, kuna viimane tahtis lahku minna. Webber lähenes naisele selja tagant ning hakkas teda kägistama, hoides seejuures naise kõri nii tugevalt kinni, et naine ei saanud hingata ja kaotas teadvuse. Kui Thomas taas meelemärkusele tuli, hüppas ta aknast alla ja kukkus kõnniteele, samal ajal hüsteeriliselt karjudes. Mees püüdis naise sülle haarata, et ta tagasi tuppa viia, hoides kätt Thomase suul, et too ei kisaks. Kähmluse käigus kukkusid nad mõlemad maha ja Webber ütles ohvrile: «Kui ma läheks uuesti vangi, siis ainult sinu tapmise eest.» Mehel õnnestus põgeneda, kuna sekkus naaber, kes hüüdis, et ta lõpetaks.

Päev pärast rünnakut postitas naine pildid enda vigastustest Facebooki ja palus inimestelt abi mehe leidmiseks: «Palun aidake ta leida, ma pääsesin  üle noatera eluga,» lisades pildid enda vigastustest, «need haavad põhjustas Jamie Webber mulle igasuguse põhjuseta. Ma anun teid, et kui teda näete, helistaksite te politseisse. Ma kardan majast lahkuda. Teda on igalt poolt otsitud, keegi ikka peab teadma, kus ta on.»

Tänu Thomase postitusele tekkis suur avalik huvi asja vastu ning peagi mees leiti ja tiriti kohtuniku ette, kes määras Webberile lähenemiskeelu naise suhtes ja kolm aastat vangistust. «Sa olid armukade ja omandamishimuline. Üks õhtu sa laaberdasid ja said väga pahaseks, kui naine sul lahkuda palus. Seetõttu ründasid sa naist ja ütlesid, et oled valmis tema tapmise eest kandma vanglakaristust.»

Vaata veel pilte ja loe juurde DailyMailist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles