Parimad rula, BMX ja trikitõukeratta võistlejad kohtuvad Pärnus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuldrula

OnWheels Kuldrula 2017 leiab aset Pärnu munamäe rulapargis juba sel reedel ja laupäeval. Tegu on ühtlasi Eesti ametlike meistrivõistlustega Rula, BMX ja Trikitõukeratta arvestuses. Pärnusse tulevad võistlema lisaks Eesti paremikule ka andekaid sõitjaid Lätist, Leedust ja Soomest. 

Tuntuimad nimed, keda Pärnusse vaatama tulla on Tartu BMX kutt Andres Lainevool, kes on sõitnud suurvõistluste finaalis nagu “Simple Session” ja samuti osalenud maailmatasemel “Fise” festivalil. Andres Lainevool on samuti eelmise aasta Kuldrula võitja.

Foto: Kuldrula

Rula arvestuses kindlasti sõitja keda vaatama tulla on Eesti üks tehnilisem ja parima sõidustiiliga kutt Tallinnast Toomas Seppänen. 

Kuldrula kõige noorem ala on trikitõukeratas, mis on nii Eestis kui ka kogu maailmas üha enam populaarsust koguv spordiala. Kindlasti tasub festivali külastajatel hoida silm peal Soome noorel “pro” statusega sõitjal Kassu Palén’il. Kutt on vaid 19-aastane ja teeb maailmas juba suuri tegusid. 

Foto: Kuldrula
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles