Kaob ajalukku: legendaarne ööklubi Seitsmes Taevas lammutatakse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu ööklubi Seitsmes Taevas
Võsu ööklubi Seitsmes Taevas Foto: Seitsmes Taevas

Vihula vallamaja kõrval on Võsul tükk tühja maad ning siis tuleb paljudele kohalikele pinnuks silmas olev ööklubi Seitsmes Taevas, mis peaks aga järgmise aasta lõpuks maamunalt kaduma.

Võsul tegutseva ööklubi kinnistu omanik Raudo Oolma ütles, et siis peaks alevi vahel suurem osa rahust majas olema, kirjutab Virumaa Teataja. «Väga suurel osal inimestest on selle üle kindlasti hea meel,» lisas ta.

Paarkümmend aastat tegutsenud Seitsmenda Taeva asemele ja selle ümbrusesse peaks tulevikus kerkima 11 hoonet, millest üheksa on detailplaneeringu kohaselt eramud, kaks aga polüfunktsionaalsed.

Merisiili piirkonna detailplaneeringu tellinud Vello Väinsalu sõnul tähendab see seda, et Mere tänava äärde saab ehitada kaks hoonet, mis oleksid ühelt poolt elamud, teisalt aga saaks seal suvisel ajal mingisugust ärivõimalust pakkuda.

Võsu ööklubi Seitsmes Taevas
Võsu ööklubi Seitsmes Taevas Foto: Seitsmes Taevas
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles