Reedel, 6. mail avatakse eksklusiivne Ööklubi Teater!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel, 6.mail 2011 avatav uus Ööklubi Teater hakkab tegutsema 
Vene Draamateatri majas Tallinna Vabaduse Väljakul
Reedel, 6.mail 2011 avatav uus Ööklubi Teater hakkab tegutsema Vene Draamateatri majas Tallinna Vabaduse Väljakul Foto: Zombio.com

Reedel, 6. mail 2011 avatav uus Ööklubi Teater hakkab tegutsema Vene Draamateatri majas Tallinna Vabaduse Väljakul.


5.oktoobril 1926. avatud unikaalse arhitektuuriga hoone ehitati a/s Royal Films tellimusel ja selle projekteeris Läti arhitekt Skujinð. See oli esimene suur ehitis Vabaduse väljaku (endise Heinaturu) lõunaservas.

Aastatel 1926-40 tegutses majas kinoteater Gloria Palace ja selle esimesel korrusel tantsulokaal Dancing Gloria Palace, mille luksulikku ja säravat interjööri on tollased külastajad nimetanud muinasjutuliseks.

Nõukogude ajal oli hoone tuntud eeskätt kui Vene Draamateater, mille esimesel korrusel oli eliitrestoran Astoria, kus 1960. aastail alustas tegevust NSV Liidu esimene varietee.

Vene Draamateater tegutseb hoones tänaseni, keldrikorrusel tegutses alates 1999. aastast klubi ja kasiino Astoria-Palace.

 „Klubi ruumides on hetkel käimas paljud ümberkorraldused. Sisekujunduses tuuakse esile teatraalsus - sarnaselt nagu see oli Dancing Gloria Palace aegadel eelmise sajandi esimesel poolel. Tekivad erinevad tasapinnad, palju rohelust, erinevad lavad ja palju muud huvitavat ning üllatavat“ kommenteerib klubi Teater sisekujundaja Katrin Brukk

Roheluse ja rohekas-kollaste toonidega kaetud suursuguses teatrisaalis on klassikalise teatri atmosfäär segatud modernsete ööklubile omaste sisustuselementide ja valgustusega.

Rõhutatud on juba olemasoleva ruumi kauneid võlvlagesid ja lühtreid, millele kontrastiks on igal pool saalis pilkupüüdvad rohelised puud ja taimed. Teatri mööbel on valmistatud kodumaiste parimate disainerite poolt ning tehnika detailid saabuvad Itaaliast.

Teatris, mis mahutab kokku ligi 900 külalist on 3 erinevat ajaveetmiseks mõeldud ruumi -  Teatrisaal, Baarisaal ja Kinosaal – kokku 3 baari, 30 lauda koos isekohtade ja lauateenindusega ning suitsuruum.
 

Teatri üheks eripäraks on meelelahutus, mida pakutakse kogu aeg ja igal pool. Teatri-elamus algab juba klubisse sisenedes. Tekib atmosfäär, kus kõik ümbritsev ongi teater, mitte ainult laval toimuv. Esinejad astuvad üles paljudel erinevatel selleks loodud pindadel ning ka Teatri külalised ise on oluline osa etendusest.

Lisaks majasisestele näitlejatele, artistidele ja esinejatele astuvad üles ka Eesti DJ-d ja muusikud. Mõnel korral kuus näeb Teatris välisartiste Euroopast ja Venemaalt
 

Ööklubi Teater on avatud alates 6.maist 2011 kahel päeval nädalas - reedeti ja laupäeviti kell 23:00-05:00

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles