Playboy modelli ei lubatud suurte rindade tõttu Sagrada Familia kirikusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sagrada Familia
Sagrada Familia Foto: JOSEP LAGO/AFP/Scanpix

Ukrainlannast Playboy modelli ei lubatud Hispaanias Barcelonas asuvasse kuulsasse Sagrada Familia katedraali.

Irina Ivanova paljastas juhtumi meediale öeldes, et ta täitis selle katoliku kiriku reegleid, et õlad ja jalad peavad olema kaetud, kuid sellest hoolimata takistati tal kirikusse siseneda, edastab Daily Star.

Sagrada Familia sisevaade
Sagrada Familia sisevaade Foto: POOL/REUTERS/Scanpix

«Kiriku esindaja teatas, et mu keha, kaasa arvatud rinnad, rikuvad nende kehtestatud eetikareegleid. Ta  ütles mulle seda neli korda. Enda arvates pidasin neist reeglitest kinni, sest olid riietund korralikult. Mu õlad ei olnud paljad ja mul ei olnud šortse ega miniseelikut,» teata modell.

Sagrada Familia juures on sildid, millel selgitatakse riietumisreegleid.

Sagrada Familia
Sagrada Familia Foto: ALBERT GEA/REUTERS/Scanpix

Ivanova sõnul on ta oma suurte rindade üle uhke ja ta ei peida oma naiselikku keha. Sagrada Familiasse minnes kandis ta teksapükse ja liibuvat T-särki, mille tõttu tulid ta rinnad esile.

Sagrada Familia
Sagrada Familia Foto: JOSEP LAGO/AFP/Scanpix

Ivanova on tuntud nii Playboy modellina kui ka mitmetest Justin Bieberi ja  DJ Khaledi muusikavideotest.

Ivanova arvates on ta rinnad samasugune vaatamisväärsus nagu Barcelona tõmbenumber, arhitekt Antoni Gaudi (1852 – 1926) meistriteos Sagrada Familia katedraal.

Ivanova fännid nõuavad, et modelli rinnad mainitakse ära reisisihtkohti tutvustaval TripAdvistor leheküljel.

Ivanova on sündinud Ukrainas, elanud mõnda aega Venemaal, kuid nüüd elab USAs, kus töötab modellina, olles ka Instagrami staar.

Sagrada Familia ehitustööd algasid 1882. aastal ja kirik loodetakse valmis saada 2026. aastal. Paavst Benedictis XVI pühitses selle kiriku 7. novembril 2010 sisse.

Sagrada Familia
Sagrada Familia Foto: JOSEP LAGO/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles