Ametlikult lahus! Allan Oolo eksnaine kolis pesast välja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dr Oolo glamuurne raamatuesitlus Hiltonis
Dr Oolo glamuurne raamatuesitlus Hiltonis Foto: Erlend Štaub

Hinnatud kiropraktik Allan Oolo ja Viivika Oolo lahutasid ametlikult enda 7 aastat kestnud abielu 13. juulil, vahendab Õhtuleht.

Allani 33-aastane abikaasa ja kahe lapse ema Viivika paljastas kuu aega tagasi ajakirja Kroonika veergudel, et lahutuse põhjuseks said maailmapildi ja väärtushinnangute erinevused. Pealtnäha imeline armastuseliit sai punkti ametlikult 13. juulil.

Oolode peres suruti enda tõelist «mina» alla, mis on üsna tavaline nähtus pikaaegses suhtes olevate inimeste puhul. Viivika rääkis enda suhtest Allaniga, et pidi liiga kaua oma soove maha suruma, kuid läbi lahutusprotsessi avastas naine enda kunagise hobi, maalimise: «Keskendun nüüd liiga pikkadeks aastateks varjule jäänud enese soovide ja hobide elluäratamisele – näiteks olen jälle üles leidnud värvid ja maalima asunud.»

Viivika, kes otsis veel hiljuti endale üürikorterit, on nüüd leidnud uue elamise. Allanil ja Viivikal jääb ühiselt kasvatada kaks last. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles