Video: sotsiaalmeedias kuulsaks saanud tätoveeringumees laseb tätoveeringu eemaldada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Cropp
Mark Cropp Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Uus-Meremaal elav Mark Cropp ei leidnud tööd, kuna tööandajte arvates on ta näol olev suur tätoveering DEVAST8 on häiriv.

19-aastane Cropp tegi möödunud nädalal Facebookis pöördumise, millel palus tööandjatel ta tätoveeringust mööda vaadata, sest tal on väga tööd vaja, edastab The Independent.

Mark Cropp
Mark Cropp Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Juba mõne tunniga sai ta 45 tööpakkumist, kuid neid on veel talle tulnud.

Croppi sõnul sai ta näo alaosa katva, habet meenutava tätoveeringu oma venna tõttu kui ta vanglas karistust kandis. Nii tema kui vend olid joonud kodus pruulitud alkoholi, tema jäi magama, kuid vend tegi talle sel ajal käepäraste vahenditega tätoveeringu.

Mark Cropp politseifotol
Mark Cropp politseifotol Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Cropp sai nüüd võimaluse lasta oma näolt 12 laserprotseduuri abil tätoveering eemaldada. Seda teeb Aucklandis tegutseva firma Sacred Laser lasertehnik Briar Neville.

Mark Cropp ja Taneia Ruki
Mark Cropp ja Taneia Ruki Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Cropp käis eile oma esimesel lasresessioonil, milles tal eemaldati põselt number 8. Kogu eemaldamisprotseduur läheb maksma umbes 3000 dollarit.

«Mul oli valus, tekkis põletav tunne. Briar võttis ette ühe osa, tuleb vaadata, kuidas mu nahk laserile reageerib ja kas tekib komplikatsioone. Kui kõik läheb hästi, siis saan kuue nädalaga tätoveeringust lahti,» selgitas uusmeremaalane.

Ta lisas, et on tööpakkumiste ja tätoveeringu eemaldamise eest tänulik.

Cropp pani koos oma vennaga mõned aastad tagasi toime relvastatud röövi, mille tõttu kohus nad mõlemad trellide taha saatis. Nad olid kongikaaslased, mille tõttu vennal oli võimalus Croppile tätoveering teha.

Croppi teatel ei ärganud ta kordagi, kui vend teda tätoveeris. Alles pärast ülesärkamist nägi ta peeglist oma nägu, mille alumine osa oli kaetud tätoveeringuga.

Cropp alustab 24. juulil ehitusfirmas tööd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles