Video: «Troonide mängu» tegijad teatasid, et nende uus sari kannab pealkirja «Confederate»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Benioff (vasakul) ja Daniel Brett Weiss
David Benioff (vasakul) ja Daniel Brett Weiss Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Menusari «Troonide mäng» on jõudnud seitsmenda hooajani ning viimaseks jääb kaheksas hooaeg, mille tegemine on käsil.

Sarja loojad ja produtsendid on juba pilgu suunanud tulevikku, sest eile teatasid stsenaristidest produtsendid David Benioff ja Daniel Brett Weiss, et neil on käsil uus seriaal, mille pealkiri on «Confederate», edastab foxnews.com.

David Benioff (vasakul) ja Daniel Brett Weiss / Mike Blake/Reuters/Scanpix
David Benioff (vasakul) ja Daniel Brett Weiss / Mike Blake/Reuters/Scanpix Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Nii nagu «Troonide mäng», valmib ka uus sari tasulise kaabelkanali HBO jaoks.

«Confederate» räägib USA ajaloost, mil tekkis lõhe põhja- ja lõunaosariikides vahel, lõunaosariigid eraldusid ja kuulutasid välja konföderatsiooni ning lõpuks tekkis kodusõda.

Ameerika Riikide Konföderatsioon (The Confederate States of America) oli Põhja-Ameerikas 1861–1865 eksisteerinud riik.

Uue seriaali tegijate sõnul näitavad nad tõesti aset leidnud sündmusi ja ajalooliste isikute tegevust.

Samuti näidatakse, et orjanduslikes lõunaosariikides ei kadunud pärast kodusõja kaotust orjapidamine kohe, vaid selleks kulus aastakümneid.

Uues seriaalis jälgitakse USA lõunaosariikide vabadusvõitlejate, orjaküttide, poliitikute, aboolitsionistide, ajakirjanike ja orjakauplejate tegevust.

 «Keskendume lõunaosariikidele, sest seni on tehtud seriaale ja filme rõhuga põhjaosariikidel ja president Abraham Lincolnil. Anname lõunale võimaluse oma sõna öelda,» teatasid Benioff ja Weiss.

Lisaks Weissile ja Benioffile vastutavad uue seriaali eest produtsendid Nichelle Tramble Spellman ja Malcolm Spellman.

«Meil oli seriaali «Confederate» idee juba mõnda aega õhus ja algselt oli plaanis teha film, kuid käsikiri ostus filmi jaoks liiga pikaks ja sellest sündis seriaal,» selgitas Weiss.

Emilia Clarke, David Benioff (vasakul) ja Daniel Weiss
Emilia Clarke, David Benioff (vasakul) ja Daniel Weiss Foto: George Nikitin/AP/Scanpix

Ta lisas, et koostöö HBOga on kulgenud ladusalt ning nende kogemus «Troonide mänguga» näitas, et selle kaabelkanali abil saavad teoks ka kõige fantaasiaküllasemad ideed.

Seriaali «Confederate» hakatakse tegema pärast «Troonide mängu» viimase hooaja lõppu.

Veel ei ole teada, kas sellesse seriaali kaasatakse «Troonide mängust» tuntud näitlejaid või valitakse täiesti uued näitlejad.

«Troonide mängu» näitlejad vasakult paremale: Sophie Turner, Gwendoline Christie, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten, stsenarist David Benioff, Peter Dinklage, Conleth Hill, stsenarist D.B. Weiss, Lena Headey, režissöör David Nutter, John Bradley ja Alfie Allen
«Troonide mängu» näitlejad vasakult paremale: Sophie Turner, Gwendoline Christie, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten, stsenarist David Benioff, Peter Dinklage, Conleth Hill, stsenarist D.B. Weiss, Lena Headey, režissöör David Nutter, John Bradley ja Alfie Allen Foto: VALIERE MACON/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles