Simon Cowell maksis kinni noore tüdruku 200 000-eurose operatsiooni!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: Reuters / Scanpix

Teismeline tantsijanna Julia Carlile, kes võlus publikut saates «Britain’s Got Talent», saab tänu Simon Cowellile terveks! Nimelt põeb 15-aastane neiu skolioosi ehk lülisamba kõverdumist. Tegemist on tõsise haigusega – külgedele paindumine toob kaasa ebakorrapärase rühi ja lihaspinged. Kui skolioos süveneb, võib see häirida kopse, südant ja ka teisi eluliselt olulisi organeid.

Muusikamogul ja eelmainitud saate kohtunik rahastas ligi 200 000 eurost protseduuri, et tantsutruppi MerseyGirls kuuluv Carlile saaks hirmsast seljavalust priiks. Trupp jagas enda Twitteri kontol pilti tüdrukust, juures kiri: «Esimene operatsioon tehtud, me oleme tema nii uhked ja igatseme teda nii väga. Tahame teda väga kallistada, meie tüdruk on võitleja!»

Operatsioon tehti New Yorgis ning andis tüdrukule lootust, et ta saab taas tantsida, kuna ilma ravimata oleks see võimatu. Hirmkalli protseduuri käigus kinnitatakse neiu selgroo külge kruvid ning paranemine võtab aega 6 nädalat. Praeguse hariliku skolioosi ravimise viisiga on oht, et tüdruk ei saa kunagi enam tantsida ning paranemine võtab aega ligi pool aastat.

Julia rääkis kohalikule meediale, et tõepoolest maksis muusikamogul Cowell tema operatsiooni kinni: «Simon tuli meiega lava taga rääkima. Me kõndisime lavalt maha ja ta lihtsalt ütles, et me esinesime hästi ja tema maksab operatsiooni eest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles