Victoria ja David Beckham on lahus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria ja David Beckham
Victoria ja David Beckham Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Eelmisel nädalal lahvatasid kuulujutud, et pea 20 aastat koos elanud paar ehitab maja ringi nii, et nad ei peaks teineteist nägema. Beckhamite 5 miljonit naela maksnud talukompleks koosneb kolmest küünist, mis on omavahel ühendatud galeriidega. Peagi hakkavad seal aga suured ehitustööd.

Kohalikule meediale rääkis üks paarile lähedalseisev isik, kuidas asjad on: «Ehitusplaani järgi lähevad küünid eraldiseisvaks. See sobib Davidile, Victoriale ja lastele hästi. Kui nad kõik üksteist hulluks ajavad, saavad nad olla oma tiivas, elades justkui teistest eraldi. David ostis selle kinnistu, kuna see on linnale lähedal ning ta saab igal ajal peole minna, kui ta seda vaid soovib.»

Beckhamite kõneisik vaigistas aga joonelt kuulujutud: «Saab olema üks osa lastele ja teine täiskasvanutele, ei tule mingit tema ja temakese majaosa.»

Endine jalgpallur David Beckham ja kunagise tüdrukutebändi Spice Girls liige Victoria Beckham abiellusid 1999. aastal suurejoonelise tseremooniaga, neil on neli last – kolm poega ja tütar – 18-aastane Brooklyn, 14-aastane Romeo, 12-aastane Cruz ja 6-aastane Harper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles