Suhtepomm: Heti Tulve pururikas eksmees on hüljanud ka modell Mirjam Väljaotsa?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elu24 kollaaž / Instagram

Elu24-le laekunud vihje kohaselt on Heti Tulve eksmees Indrek Rahumaa oma uue kaaslase, Heti ekssõbranna Mirjam Väljaotsaga suhte lõpetanud ning oma eluga edasi liikunud. 

Eesti ühe jõukaima mehe Indrek Rahumaa ja tema endise elukaaslase Heti Tulve seitse aastat kestnud kooselu lõppes eelmise aasta lõpus, kui naise parim sõbranna, modell Mirjam Väljaots, mehe üle lõi. 

Mirjam ja Indrek jõudsid napilt pool aastat koos olla, kui modellina Dubais töötanud Mirjami Indrek maha jättis. Tänaseks on Väljaots Elu24-le teada allika sõnul leidnud uue miljonäri ja kolinud uue kallimaga ühe katuse alla. 

Indrek Rahumaalt ei õnnestunud Elu24-l kommentaari saada, kuid Mirjam Väljaots vastas, et vihje ei vasta tõele. «Ma ei ole Indrek Rahumaa elukaaslane kunagi olnud. Oleme juba palju aastaid olnud head sõbrad,» kinnitas Mirjam Väljaots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles