Nädal Weekendini: kui vanalt pääseb festivalile? Kui palju raha tuleks varuda?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädal enne Weekend Festival Baltic üritust käivad Pärnus juba ettevalmistused. Festivali meediajuht Gunnar Viese andis Elu24-le antud intervjuus ülevaate, milleks tuleks festivalikülalisel valmis olla. 

«Ettevalmistusi kogu festivali alal on väga palju - alustades telka ja lava üles ehitamisega,» räägib Gunnar ja lisab, et hetkel on kõik graafikus. Suuremaid jamasi ega ootamatusi polevat ette tulnud kinnitab korraldaja. «Ühtki arstitõendit pole meieni jõudnud, kuid nädal on veel minna ja eks näis, mis aeg toob,» ütleb ta.

Kõige hullem, mis võiks juhtuda on see, mis seab publiku turvalisuse ohtu. «Oleme turvafimaga pikemalt koostööd teinud selle nimel, et kõik õnnestuks,» ja lisab, et üritusele on kaasatud sajad politseiametnikud ja turvamehed. 

Milline on ürituse vanusepiirang? «Üritusel on soovituslik vanus 16+, kuid vastalt Eesti seadusele peavad saatjata alaealised südaööks kodus olema,» viitab meediajuht kehtivale seadusele ja lisab, et kui lapsevanem usaldab üritusele näiteks 11-aastase, siis korraldajatel sellele piiranguid ei ole. 

Milliseid esinejaid soovitab ürituse üks korraldajaid kindlasti vaadata? «Clean Bandit on kollektiiv, keda ma ise väga näha tahaksin,» annab Gunnar Viese vihje ja kinnitab samas, et ka Cartoon on lubanud enneolematut show'd. «Veidrama sooviga on seniajani silma paistnud Valentino Khan, kelle nõudmise järgi peab tal lava taga olema kaks Godzilla kostüümides naist vuntse silumas,» naerab Gunnar. 

Intervjuus andis ürituse korraldaja külastajatele kolm soovitust, mida järgida, et üritus õnnestuks:

1. Eelnevalt käepäel ära vahetada, et vältida järjekordi.
2. Tulla rõõmsa tujuga ja sularahaga.
3. Mitte oma pidutsemisega teisi segada.

Aga kui palju tuleks sularaha festivalile kaasa võtta? «Kaasa võiks võtta kõik, mis olemas on,» täpsustab Gunnar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles