Uus ajuragistamine: kus asub poti äss?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piltmõistatus
Piltmõistatus Foto: instagram.com

Internetis on juba mõnda aega populaarsed peitepildid, millelt tuleb sigrimigri seast teatud objekt leida, kuid sageli on see üsna keeruline, sest pilt on kirju ja silm ei suuda kõike korraga haarata.

Uuel populaarsel ajuragistamispildil on suur hulk mängukaarte, mille seast tuleb leida poti äss.

Piltmõistatus
Piltmõistatus Foto: instagram.com

Uue mõistatuse taga on lehekülg casumo.com, mille esindaja Greg Tatton-Browni sõnul tegid nad meelega mängukaartidest kirju mõistatuse, et testida inimeste tähelepanu.

«Tähelepanu on hea siis, kui peidetud kaart leitakse üles vähem kui 60 sekundiga. Võib arvata, et neile, kes sageli kaardimänge mängivad, on otsitava kaardi, milleks on poti äss, leidmine kergem,» sõnas Tatton-Brown.

Tähelepanelikul vaatlemisel on märgata, et laiali laotatud kaardid on enamjaolt mitmemastilised, on ka emandaid, kuningaid ja rüütleid ning näha on risti ja ärtu ässa.

Posti ässa leiab pildi paremalt poolt umbes keskelt mitme kaardi all olevana, poti ässa märgist on näha vaid osa. Poti ässa peal jääb ärtu kümme, kõrvale ruutu seitse, üles kuningas ja alla rüütel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles