Video: Hiina taevas nähti «lendavat linna»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina «lendav linn»
Hiina «lendav linn» Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Hiina riigitelevisioon teatas, et kahe piirkonna elanikud nägid taevas pilvedes suurt «lendavat linna», milles oli mitmeid pilvelõhkujaid.

Esmalt teatasid kummalisest fatamorgaanast Guangdongi provintsi Foshani elanikud, kuid paar päeva hiljem ka Jiangxi elanikud, mõlemas paigas tehti nähtust fotosid ja videoid, edastab express.co.uk.

Hiina «lendav linn»
Hiina «lendav linn» Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sellist taevast ilmutust nähti ka kaks aastat tagasi ja peaagu samades paikades kui nüüd.  

Youtube’i kanalisse Paranormal Crucible jõudnud videot kommenteeriti: «Tegemist on kohaliku elaniku poolt tehtud videoga, millel on pilvedes näha suurlinna. Seda linna oli näha mõned minutid, siis see kadus».

Sotsiaalmeedias spekuleeriti, et «taevane linn» võis tekkida mingi relva või tehnoloogia katsetamise tagajärjel või siis oli see sissepääs paralleeluniversumisse. Samuti võisid Hiina võimud uurida salajast hologrammitehnoloogiat.

Hiina «lendav linn»
Hiina «lendav linn» Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Vandenõuteoreetikud on veendunud, et «linna» tekke taga oli Blue Beam (Sinine kiir) projekt, mille eesmärgiks on uue maailmakorra loomine tehnoloogiliste vahendite abil, tuues tagasi ka Jeesuse, kes on hologramm.

Hiinas on «lendavaid linnu» nähtud alates 2011. aastast, kuid seni ei ole selge, kas need on looduslikult tekkivad miraažid, on selle taga 21. sajandi tehnoloogia või on need midagi maavälist.

Fatamorgaana on miraaž, milles mängivad rolli nii valguskiirte erinev murdumine kui temperatuurierinevused. Tekib optine vaatepilt, milles kauged objektid võivad tunduda lähemal asuvana või teises kohas paiknevana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles