Pärnakaid oodatakse tervisekõndima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Järgmisel nädalal toimuva liikumisnädala raames oodatakse kõiki pärnakaid ranna terviserajale kõndima.

Liikumisnädala projekti eestvedaja Irina Talviste teatel ootatakse tervisehuvilisi esmapäevast neljapäevani kell 17 Strandi spaa- ja konverentsihotelli juurde, kust kõnnitakse üheskoos ranna terviserajale, mis läbitakse umbes tunniga.

Käimisüritused on jagatud eri teemadeks.

Esmaspäeval, 18. aprillil murtakse müüt mitteliikuvate kontoriinimeste kohta. Nii kutsutakse kõndima ennekõike kõiki kontoriinimesi.

Teisipäeval liitub käijatega Pärnu kepikõndijate eestvedaja Sirje Soovik, kes juhendab kõiki soovijaid õigesti keppidega kõndima.

Kolmapäev on pühendatud noortele, et propageerida tervisekõndi nende seaski.

Neljapäeval osaleb tervisekõnnil Pärnu figuurisõprade mentor Eiri Silivälja, kes jagab informatsiooni tervisliku toitumise kohta.

Talviste kinnitusel on soovijail kõigil päevadel võimalik enne kõndi mõõta enda kaalu ja kehakoostise näitajaid. Kõigil päevadel on kohal liikumise “Käi jala!” Pärnu esindaja, kes jagab jalutuskäigu ajal informatsiooni “Käi jala!” tegemistest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles