Martin Saar tegi romudest kunstiteosed!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Slowball “Kunst Ratastel” esitleb juba mitmendat aastat Eestis toimuvat unikaalset kunstiturunduse projekti, kus romustaatusest päästetud autod saavad andekate  kunstnike poolt kaunilt maalitud.

Nimelt, kolmapäev on Slowballi ajaloos taas üks tore päev. Saab nautida kunsti Slowballi moodi ehk näha kaunilt maalitud romustaatusest päästetud autosid. PADA ees näidati viiteteist uut Slowball “Kunst Ratastel” 2017a. autot.

Nagu igal aastal, on ka sellel aastal Slowballil palju kunstnikke kogu maailmast. Neli autot on maalitud Mehhiko kunstnike poolt, kes külastasid Tallinna Mextonia Festival ajal. Samuti on kaastööd teinud Eesti, USA ja Soome kunstnikud. Oota rõõmsaid värve, kauneid detaile ning palju naeru.

Slowball “Kunst Ratastel” projekti eesmärk on hullumeelselt laheda road-tripiga tuua tänavakunst ratastele, sõidutada see läbi Euroopa ning legaalselt demonstreerida  selle kunstivormi lahedat olemust, ilu ja meisterlikkust. Teisalt on soov tutvustada ebaharilikul moel andekaid artiste ning seda, mida neil maailmale pakkuda on.  Nii saavad uue värvika kuue autod, millel on oma lugu. Veelgi enam, kunstnikele jääb teadmine, et taaskord sai kunst kaasa aidata vana eseme taaskasutusele, ning et nende meistritöid näeb tavapärasest laiem publik.

Kunsti Ratastel sõidutab laia maailma pöörane rahvusvaheline seltskond huvitavaid inimesi. Ees ootab eepiline kunstisegune Slowball “Kunst Ratastel” road trip.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles