Mees palus naise kätt ja pillas sõrmuse jõkke..

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees naise kätt palumas.
Mees naise kätt palumas. Foto: Kuvatõmmis videost

Hetk, mida iga abielupaar peaks mäletama ehk ettepanek, läks täiesti valesti. Andrew Schuhmann arvas, et oleks hea idee viia enda tulevane kose äärde. Paar oli parajasti seljakotiga reisimas ühes sõbraga, kellelt peig palus sündmuse filmimist.

«Olin kohast vaimustunud , mõtlesin välja, kuidas ettepanek teha ja tahtsin kindlasti koske taustale,» rääkis mees, «ütlesin kaasale, et tahan pilti, kuidas hüppame alla. Hoidsin sõrmust enda väikeses sõrmes ja kätt rusikas, et sõrmus ära ei libiseks. Hüppamise asemel laskusin põlvile ning palusin teda naiseks. Paraku olin ilmselt ärevil ja ühtäkki oli sõrmus kadunud. Paanikas ütlesin enda tulevasele, et sõrmus on kadunud ja küsisin, kas ta tahab minuga abielluda ka ilma sõrmuseta. Õnneks ütles ta jah, misjärel palusin ma abi, et sõrmus üles leida.»

Paar otsis sõrmust kolm tundi, ent tulemusteta. «Mis pidanuks olema minu elu õnnelikem hetk, oli hoopis kõige muserdavam,» rääkis mees, «miks peaks ta abielluma kellegagi, kes on nii rumal. Veest välja tulles ma nutsin, et niimoodi juhtus. See on küll kurb ja piinlik lugu, ent siiski hea.» 

Vaata veel pilte siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles