Patune Pool lauljatar Sünne hakkas raadios tööle!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünne Valtri ja Lauri Hermann
Sünne Valtri ja Lauri Hermann Foto: Erakogu

​Reedel sai raadiotöö tuleristsed Sünne Valtri populaarsest tantsuansamblist Patune Pool. Elmari tegija Lauri Hermann kutsus lauljatari endaga koos tutvumissaadet tegema, millega lauljatar sai ideaalselt hakkama. 

«Õhus On Armastust» saate vahendusel on kahe aasta jooksul palju ilusaid paare teineteist leidnud ja mitmed neist on isegi abielusadamasse seilanud. «Ka seekordne saade tõestas, et olenemata vanusest ei taha keegi üksinda olla - tutvujaid saates on meeletult palju ja nad jäävad laias laastus vahemikku 20 - 80 eluaastat,» valgustab raadiosaatejuht Lauri Hermann. Lisades, et loodetavasti sai ka mahedahäälne Sünne seekord aidata mõnel kuulajal oma unelmatekaaslase leida.

Sünne ei välista, et satub raadiosaatejuhi rolli veel. «Mul on hea meel, et anti võimalus raadiosaatejuhtimist proovida,» ütles Sünne ja lubas, et peagi on ta tagasi eetris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles