Coca-Cola saadab Weekendi parima Insta-ässa sõpradega Ibizale!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Kas Weekend Festival Baltic’ule lähed? Kui juba peolainel oled, käi läbi ka CokeStudio alalt, tee tuus Instagrami muusikavideo ja võida kolme sõbraga reis peoparadiisi Ibizale.

Coca-Cola saadab Weekend festivali kõige kihvtima musavideo autori sõpradega Ibizale. Konkursist osavõtmine on lihtne: mine 3.-5. augustil Pärnu rannas CokeStudio alale, kus saad teha oma muusikavideo, postita see Instagrami märkega #CokeStudioWKND ja juba septembri keskpaigast võib sind ees oodata unistuste reis Ibizale.

Kuidas võitja välja selgitatakse? Esmalt valitakse välja 40 videoklippi, millel on kõige rohkem “Like” hääli. Seejärel asub tööle žürii, kus Grete Paia, Daniel Levi, Kertu Jukkum ja Andres ning Brigitte (Power Hit Radio) valivad igaüks välja oma 5 lemmikut. 20 parimat videot lähevad edasi avalikule hääletamisele Coke Studio Instagami lehele @CokeStudioWKND, kust valitakse välja omakorda viis parimat, kelle seast valib žürii välja võitja.

Kuidas žüriile silma paista?

Daniel Levi soovitab teha midagi pöörast: “Kuna mina olen žüriis, siis mida hullumeelsem seda parem! Ibiza reisile läheb see, kes suudab kõige rohkem üllatada!”

Teistest eristumist peab oluliseks ka Kertu Jukkum: “Ibiza hüüab tulles, kui suudad oma videoga olla originaalne, paeluv ja ideaalis ka humoorikas!”

Huumorit peavad oluliseks lisaks Jukkumile teisedki žürii liikmed. “Ootame videotegijatelt, et saaksime korraliku kõhutäie naerda. Meie südame ja punktid võidavad need, kes suudavad kvaliteetselt oma loo jutustada ja meelde jääda,” soovitavad Power Hit Radio saatejuhid Brigitte ja Andres.

Ibiza reisi võitja kuulutatakse välja 15. augustil 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles