NO99 kriminaalne eksjuht naaseb teatrisse (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Ojasoo
Tiit Ojasoo Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht / Scanpix

Aasta tagasi kriminaalsüüdistuse saanud teater NO99 endine juht Tiit Ojasoo on tagasi teatrimaailmas ja astub lavastajana üles Eesti Vabariik 100 loodud teatrisarjas «Sajandi lugu».

Vahepeal aastase loomingulise pausi teinud lavastajapaar, NO99 kunstiline juht Ene-Liis Semper ja lavastaja Tiit Ojasoo on tagasi lavastusega «NO34 Revolutsioon», mis esietendub Naissaarel Omari küünis 18. augustil.

Lavastus etendub EV100 raames loodud teatrisarja «Sajandi lugu» avalavastusena. «Sajandi lugu» on Eesti teatrite ühine kingitus Eesti Vabariigile tema 100. sünnipäevaks, vahendab Menu.

Tiit Ojasoo / Andres Haabu
Tiit Ojasoo / Andres Haabu Foto: Andres Haabu / Postimees

Teater NO99 kunstilise juhi ja direktori Tiit Ojasoo kohta algatati eelmise aasta jaanuaris kriminaalmenetlus noore näitlejanna kallal vägivallatsemise pärast. 

Kriminaalmenetluse kaasa toonud vägivallaintsident juhtus 14. jaanuaril, kui Ojasoo läks jõuga noore alluva kallale. Prokuratuur alustas juba järgmisel päeval menetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel. Asja tõendamisega politseil probleeme ei olnud: kõik oli väga selge, sest toimus suhteliselt avalikult. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles