Reisija läks valesse lennukisse ja sõitis valesse riiki

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisija
Reisija Foto: Pexels

Kuigi lennujaamades on karm turvakontroll ja ka enne pardale pääsemist kontrollitakse reisijate andmed üle, õnnestub mõnel siiski end valesse lennukisse istuma sättida.

45-aastane Air France'i reisija Ana Maria Bittencourt soovis sõita Pariisist Charles de Gaulle'i lennujaamast Kopenhaagenisse. Lennule registreerimise käigus anti naisele aga vale pardakaart, mis kuulus hoopis Marie-Christine Midavaine'ile ja millega sai sõita Ateenasse, vahendab Conde Nast Traveler.

«Minu pilet tehti teisele nimele ja kuna mul oli kiire, siis ma ei pannud seda tähele,» sõnas Marques. Väravas kontrolliti väidetavalt ka naise passi ja pardakaarti, kuid isegi siis ei pannud keegi tähele, et kaks nime ei klapi. Seejärel suundus naine lennukisse ning jäi magama. Ta sai veast aru alles siis, kui nad olid juba maandunud ja lennujaamas vaatas vastu kreeka tähestik.

Air France kinnitas, et reisija, kes pidi lendama Kopenhaagenisse jõudis hoopis Ateenasse. Siiski ei suutnud lennufirma selgitada, kuidas sai naine vale pardakaardiga lennukisse. Nad lisasid, et on alustanud sel teemal sisejuurdlust. Marquesile anti samal päeval pilet lennule Ateenast Kopenhaagenisse.

See pole aga esimene kord, kui lennufirma saadab reisija valesse linna. Selle aasta alguses saatis United Airlines prantslanna San Franciscost New Yorki, vaatamata sellele, et tema pardakaardil oli selgelt kirjas, et naine peaks lendama Pariisi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles