Tarmo Leinatamm leidis endale 23-aastase kallima?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Leinatamme uus noor silmarõõm on Vanemuise teatri viiuldaja Laura Miilius
Tarmo Leinatamme uus noor silmarõõm on Vanemuise teatri viiuldaja Laura Miilius Foto: elu24.ee

Nädal enne rahvusvahelist teatripäeva olevat Vanemuise teatripeol sümfooniaorkestri esimene viiul Laura Miilius liikunud dirigent Tarmo Leinatamme seltsis.

Kuuldavasti pole uue kuuma paari ilmumine vanemuislaste sekka teab mis üllatus, Leinatamme noorest sõbratarist sahistatavat seal majas juba mõnda aega, kirjutab Õhtuleht.

Sapisemad keeled väidavad, et ilmselgelt on 23-aastane neiu osav positsioonikaid mehi ümber sõrme keerama: tema eelmine vallutus olevat kuluaarisahinate järgi olnud Vanemuise haldusdirektor Kalle Kukk, kes viiulikunstist vaimustudes jätnud mõneks ajaks koguni maha oma pere, et noore muusikuga ühise katuse alla kolida.

Murelikuks olla jäänud ka Leinatamme 52-aastane kaasa Siiri, sest 53-aastase dirigendi seekordne afäär olla anonüümseks jääda soovinud allikate sõnul päris tõsine. Kas abielupaari kooselu on tõesti mõranemas?

Siiri ütleb, et Tarmo on tööl Tartus, praegu hoopis Soomes. «Inimesed on ka merel olnud, ega seepärast pole perekondi ju lõhutud,» loodab Siiri. «Keegi on ikka kellelegi kuskil kunagi meeldinud, on visanud väikse pilgukese, seepärast pole samuti perekondi lõhutud. Noh, ma ei oska öeldagi,» on Siiri nõutu. «Natuke vara küsida mu käest.»

Siiri peab võimalikuks, et ega abikaasa patust päris prii olegi. «Loomulikult olen ka mina see inimene, kes arvab, et kus suitsu, seal tuld. Ega ma nii loll enam ei ole – ma ei ole ju enam 20-aastane ja noh, meestel käib ju jooksuaeg.»

Loe pikemalt Õhtulehest!

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles