Video: USA tuntud paar läks president Trumpi tõttu lahku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: KEVIN LAMARQUE/Reuters/Scanpix

USA tuntud avalike suhete nõunik ja ta prokurörist mees läksid lahku, kuna nende suhtumine president Donald Trumpi lahknes.

Vabariiklaste hulka kuuluv Lynn Aronberg edastas pressiteate, milles selgitas, et tema ja ta mees Dave Aronberg läksid sõbralikult lahku ning lahutasid oma abielu, edastab foxnews.com.

Donald Trump ja Lynn Aronberg (vasakul) ning Dave ja Lynn Aronberg oma pulmapäeval (paremal) / Twitter.com
Donald Trump ja Lynn Aronberg (vasakul) ning Dave ja Lynn Aronberg oma pulmapäeval (paremal) / Twitter.com Foto: twitter.com

USA meedia ristis selle «Trumpi lahutuseks», kuna paaril tekkis erimeelsus presidendi ja poliitiliste vaadete tõttu.

President Donald Trump
President Donald Trump Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/Scanpix

Vabariiklasest Lynn Aronberg on Donald Trumpi suur fänn ja toetaja, ta eksmehele, demokraadist Dave Aronbergile Trump ei meeldi.

«Olin abielus nagu lõksus, sest ma ei tohtinud kodus Trumpist piiksatadagi. Mitmed pereliikmed on president Trumpi vastased, seda on ka minu eksmehe suguvõsa. Meie elutee läheb lahku, kuid me jääme sõpradeks,» teatas naine.

Ka vara jagasid nad sõbralikult.

Sõprade teatel tahab Dave Aronberg kandideerida kongressi ega ole pere loomisest eriti huvitatud, tema nüüdseks eksnaine tahab aga lapsi saada.

«Lynn on vabariiklane  ja president Trumpi toetaja, kuid ta mees ei tahtnud Trumpist midagi kuulda. Lynn sattus abielus olles islolatsiooni, kuna ta mehe ja ka tema enda peres on palju neid, kes on Trumpi vastased. Erinevad poliitilised arusaamad tekitasid juba varem nende abielus probleeme,» lausus paari sõpruskonda kuuluv isik.

Lynn Aronberg meenutas, et ta mees oli temaga paaril Trumpiga seotud sündmusel kaasas ja ei lubanud tal end koos Donald ja Melania Trumpiga pildistada, kuid ta tegi seda siiski. Hiljem pani naine need fotod sotsiaalmeediasse, mis ärritas meest veelgi.

Dave Aronberg sõnas oma pressiesindaja vahendusel, et ta sulges oma elus ühe peatüki ega soovi seda enam kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles