Liisi Koiksoni imagomuutus: kannab Roberta Einerit ja teeb koostööd Hooligan Hamletiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson
Liisi Koikson Foto: Pressimaterjalid

Liisi Koikson andis välja teise singli albumilt “Coffee For One”. Lisaks uuele muusikale on muusikul uus stiil ja imago. 

Liisi Koikson esineb reedel Intsikurmu Muusikafestivalil. Aprillis avaldatud albumilt on seni singlina ilmunud Koiksoni senisest käekirjast veidi käredama helikeele ja stiiliga singel “Procrastination Queen”. Uus singel “I Am The Only One” leidis, nagu enamus plaadi lugusid, alguse Londonis.

Videole "I Am The Only One" on visuaali teinud Hooligan Hamlet, kes on muusikavideosid teinud näiteks Reketile ja Metsakutsule. Videos kannab Liisi Koikson Eesti moekunstniku Roberta Eineri loomingut, kes samuti kasutas Hamleti videomehi oma moelavade visuaalide jaoks. 

Kui Liisi Koikson on varasemalt olnud malbe, mitte väga silmatorkava stiiliga, suurepärase häälega jazzmuusik, näitab ta oma uuel kauamängival kinldasti uusi värve nii hääles kui ka stiilis. 

Liisi Koikson astub üles sel reedel, 4. augustil kell 18:00 Intsikurmu Muusikafestivalil, kus ollakse täies koosseisus laval. Kitarristina on kaasas plaadi produtsent Raul Ojamaa. Esitusele tuleb kogu albumi materjal ja lisaks mõned mõjutajad, keda sai kirjutamise protsessis palju kuulatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles