Siiri Leinatamm: meestel ju jooksuaeg!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Leinatamme kaasa Siiri Leinatamm
Tarmo Leinatamme kaasa Siiri Leinatamm Foto: siiri.ee

Nädal enne rahvusvahelist teatripäeva olevat Vanemuise teatripeol sümfooniaorkestri esimene viiul Laura Miilius liikunud dirigent Tarmo Leinatamme seltsis, kirjutab Õhtuleht.

Sellest uudisest kuulnud Tarmo Leinatamme 52aastane kaasa Siiri on üsna murelik, sest 53aastase dirigendi seekordne afäär, 23-aastase kallimaga, olla päris tõsine.

Omanimelist ilusalongi pidav Siiri ei oskagi esimese hooga öelda, mis seisus tema suhted abikaasaga on. «Tuleb natuke mõtiskleda. Me ei kakle. Aga iga esikaane peal on keegi, kes lahutab – ju see on moes. Kas minagi sellesse moodi kuulun, ei oska veel öelda,» arutleb Siiri Õhtulehele antud intervjuus.

«Loomulikult olen ka mina see inimene, kes arvab, et kus suitsu, seal tuld. Ega ma nii loll enam ei ole – ma ei ole ju enam 20aastane ja noh, meestel käib ju jooksuaeg,» lisab ta nukralt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles