Palju õnne! Erika Salumäe tütar lõpuks täisealine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanti Grand Uustalu
Shanti Grand Uustalu Foto: Facebook

Olümpiavõitja Erika Salumäe tütar Shanti Gowr Uustalu tähistas pühapäeval enda täisealiseks saamist. Kas nüüd kiidab Erika heaks varaküpse tütre eluotsused?

Erika Salumäe noore tütre Sirli Salumäe kihlus
Erika Salumäe noore tütre Sirli Salumäe kihlus Foto: TV3

Eelmise aasta aprillis jagas Erika Salumäe oma Facebooki lehel rõõmusõnumit ja pilte, et tema tütar Sirli on kihlunud oma kallima, Gowri Grandiga. «See poiss väärib minu tütart! Ta on väga puhas ja spirituaalselt väga tark ja hooliv noormees. Sellist inimest ma oma tütrele soovisin ja see soov ka täitus,» kommenteeris Erika tol hetkel, kuid tõdes, et abiellumiseks on liiga vara. «Las nad olla koos ja eks elu näitab. Aga kordan: nad on koos toredad ja ma emana kätt ette ei pane. Mulle on tähtis, et tütar oleks õnnelik.»
Juuli algul kirjutas ajakiri Naisteleht, et Sirli teeb Erikast ka vanaema. Olümpiavõitja kinnitas seda uudist ja avaldas lootust, et Sirlil õnnestub lapse kõrvalt ka haridustee lõpuni käia.

Erika Salumäe, Shanti Grand Uustalu ja väike Neityri
Erika Salumäe, Shanti Grand Uustalu ja väike Neityri Foto: Erika Salumäe / Facebook

Vaid mõni nädal hiljem sai teatavaks, et Sirli ja Gowri on ka abiellunud. Kroonika avaldas suure galeriiga loo pulmadest – noored pani peigmehe maakodus Mustojal paari peiu isa Lauri Grand Uustalu ning pulmapidu peeti Vihula mõisas. Sirli vahetas perekonnanime kõrval ära ka eesnime ning kandes nüüd nime Shanti Grand Uustalu.

Siis potsatas meepotti esimene tõrvatilk – Erika pulmas ei osalenud. Pruudi sõnutsi oli põhjuseks halvenenud tervis, Kroonika väitel aga hoopiski Erika süvenev alkoholilembus. Läks mööda kaks nädalat, kui Kroonika avaldas Sirlist taas loo – sedapuhku selgus, et noored polegi ametlikult abielus, kuna Erika ei andnud selleks luba! Noored ütlesid, et abielu on sõlmitud indiaani ja india kommete järgi ja nad peavad ametlikku abielu kinnitavat paberit lihtsalt paberiks, mis midagi ei tähenda. Gowri sõnas, et Erika oli algul abiellumisega päri, siis mõtles ümber ja nii mitu korda.
Pühapäeval tähistas Shanti enda 18 sünnipäeva, mis tähendab, et neiu võib otsuseid langetada nüüd ainuüksi enda südame järgi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles