Dokumentaalfilm: prints Charles helistas salakallimale Camillale WCs, Diana kuulis seda pealt (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana ja prints Charles enne lahkuminekut. Nad lahutasid 1996. aastal
Printsess Diana ja prints Charles enne lahkuminekut. Nad lahutasid 1996. aastal Foto: Ron Bell/PA Archive/Press Association Images/Scanpix

Briti printsess Diana surmast möödub 31. augustil 20 aastat, nii Ühendkuningriigis kui ka teistes riikides mälestatakse printsessi, kelle elu jäi lühikeseks.

Diana sai surmavalt vigastada 31. augustil 1997 Pariisis Pont d'Alma silla tunnelis, kui auto, milles ta oma kaaskonnaga oli, sõitis kiirusel 105 kilomeetrit tunnis vastu tunneliposti, edastab The Sun.

Printsess oli haiglasse transportimisel veel elus, kuid suri operatsioonilaual. Arstide teatel sai printsess raskeid siseorganite vigastusi, mille tõttu oli tal sisemine verejooks.

Printsess Diana / Scanpix
Printsess Diana / Scanpix Foto: SCANPIX

Briti Channel 4 näitas eile, 6. augustil dokumentaalfilmi «Diana: In Her Own Words», mis sisaldab 1992. ja 1993. aastast pärinevaid printsessi eravideoid, milles ta räägib oma armastuseta abielust ja teistest probleemidest.

Printsessi intervjueerib neil videotel tema kõneõpetaja, näitleja Peter Settelen. Tegemist on videodega, mille abil kõneekspert aitas Dianal valmistuda avalikeks esinemisteks ning mis ei olnud mõeldud avalikkusele.

Briti kõmumeedia teatel kirjutas Diana paljastusvideode kaameramees Diana ütlemisi üles. Üks neist oli, et Diana abikaasa, prints Charles helistas salaja oma armukesele Camilla Barker-Bowlesile, tehes seda WCs olles. Diana sattus ühele sellisele kõnele peale ja sai aru, et ta mees ei armasta teda, vaid Camillat.

Prints Charles ja printsess Diana (1992) / Scanpix
Prints Charles ja printsess Diana (1992) / Scanpix Foto: SCANPIX

Kaameramehe ülestähenduste kohaselt helistas prints Charles oma armukesele WC-potil istudes, kuna lootis, et ta on privaatselt ja ta naine ei kuule kõnesid. Diana juhtus kõne kuulma, kuna soovis samuti tualetti kasutada.

Väidetavalt olid prints Charlesi ja ta armukese seksikõned kirglikud ning nad kasutasid väga vängeid sõnu ja väljendeid.

Diana nimetas neil eravideotel oma seksielu Charlesiga kummaliseks, samuti häiris teda see, et Charles hoidis temast enne laulatust eemale.

«Enne meie laulatust 29. juulil 1981. aastal olime kohtunud vaid 13 korral, see oli minu jaoks väga kummaline,» sõnas Diana aastaid hiljem.

Printsess Diana ja prints Charles oma pulmapäeval
Printsess Diana ja prints Charles oma pulmapäeval Foto: STRINGER/UK/Reuters/Scanpix

Diana sõnul suhtus ta mees temasse nagu objekti, nende seks oli nagu käsutäitmine.

«Charles teadis, et me peame saama troonipärija ja igaks juhuks veel ühe lapse. Ta suhtus laste saamisse nagu ülesande täitmisse. Pärast Harry sündi ei soovinud ta minuga enam seksida,» sõnas Diana ühel videol.

Printsess Diana
Printsess Diana Foto: Anwar Hussein/Anwar Hussein/EMPICS Entertainment/Scanpix

Diana eraelulisi videoid näidati USAs juba 2004. aastal ja siis tekkis samuti skandaal.

Nüüd teatas printsess Diana vend, Charles Spencer, et Channel 4 ei tohiks näidata dokumentaalfilmi, milles on ta õe eraelulist materjali.

Telekanal vastas Spencerile, et Diana oli avaliku elu tegelane ja pakub paljudele seni huvi ning selle tõttu on neil õigus seda dokumentaalfilmi näidata.

Prints Charles abiellus oma pikaajalise salakallima Camilla Parker-Bowlesiga 2005. aasta aprillis. Camilla hakkas kandma Cornwalli hertsoginna tiitlit.

Prints Charles ja Cornwalli hertsoginna Camilla
Prints Charles ja Cornwalli hertsoginna Camilla Foto: National News/©National Pictures / TopFoto/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles