Uskumatu anne! Saage tuttavaks 12 aastase tätoveerimiskunstnikuga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ezrah Dormon
Ezrah Dormon Foto: Instagram

Ezrah Dormon on Panamast pärit 12-aastane koolipoiss, kes hiilgab oma erakordse andega. Nimelt on Ezrah kireks tätoveeringud. Oma esimesed sammud põnevasse kehamaalingu maailma tegi poiss siis, kui oli 11-aastane, nähes tätoveerimiskunstnikku enda tööd tegemas. Tänaseks päevaks on Ezrah´le usaldanud enda keha tätoveeringu tegemiseks 20 inimest!

Ezrah Dormon hakkas huvi tundma kehamaalingute ja tätoveerimise osas, kui tema ema lasi endale teha esimese tätoveeringu, milleks oli punane lillekujutis. Kui Ezrah oli 11-aastane soovis ta tungivalt, et ta saaks teha just seda sama - tätoveeringuid. See viis teda kokku tätoveerimiskunstniku Ali Garciaga, kes lasi poisi enda stuudiosse, esialgu «kätt proovima» joone täitmiste jaoks. Sellest ajast alates on Garciast saanud poisi mentor. 

 

Thanks Gabriela. Thanks for being so cool and supporting my apprenticing.

A post shared by Ezrah The Shark Dormon (@eztheshark) on

 

@margaritamarzo @honolulutattoos

A post shared by Ezrah The Shark Dormon (@eztheshark) on

 «Kesiganes soovib minu käest tätoveeringut, peab teadma, et olen veel õpipoiss ja omandan alles teadmisi» räägib noormees, kes elab tavalise 12 aastase poisi elu, tegeledes vabal ajal näiteks karate ja rulasõiduga. 

Mitmed kliendid, kaasa arvatud Ezrah matemaatikaõpetaja on soovinud, et poiss oleks see, kes täiustaks olemasolevat tätoveeringut. Noormees jagab regulaarselt enda Instagrami kontol pilte ja videosid tööprotsessist, jagades tänu nii enda mentorile kui klientidele, kes on usaldanud andekat noormeest tätoveeringuid tegema: «Kui nad tunnevad end mugavalt minu käe all, annan endast kõik, et töö tuleks parim!» lausub Ezrah.

 

❤ @margaritamarzo @honolulutattoos

A post shared by Ezrah The Shark Dormon (@eztheshark) on

Laps-tätoveerimisgeenius unistab suurelt ja näeb ennast tulevikus tätoveerimiskunstnikuna: «Kui olen vanem, soovin kindlasti teha midagi sellist, mis mind tõeliselt õnnelikuks teeb! See võiks olla näiteks reisimine ümber maailma või kui ma lähen ülikooli, võiks mul alati kaasas olla «tätoveeringukohver», et saaksin selle lihtsalt võtta, teha tätoveering ja teenida sellega raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles