3 muusikasoovitust Vikerraadio värskele peatoimetajale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Peek.
Ingrid Peek. Foto: Eesti Rahvusringhääling

Järjepidevat Vikerraadio hommikuprogrammi kuulajat pani jahmatama teisipäevase hommikuprogrammi muusikavalik. Hommikul enne kella 7.30 uudiseid Vikerraadio hommikuprogrammis (saatejuht Anu Välba) kõlas Frank Zappa laul «Bobby Brown» (ilmus albumil «Seik Yerbouti» 1979). Raadiokuulaja väljendas oma nördimust: «Miks peab Vikerraadio hommikuprogrammis kõlama seksuaalperverssusi kirjeldav laul? Värske Vikerraadio peatoimetaja Ingrid Peek oli tänulik tähelepanu juhtimise eest ja lubas tähelepanelikumalt suhtuda muusikavalikusse. Siinkohal teeme Ingrid Peeki valiku kergemaks ja pakume välja 3 hommikuprogrammi sobivat lugu. 

1. Pharrell Williamsi «Happy» - kindlasti on tegemist ühe positiivsema pop-muusika varasalve kuuluva looga, mis ilmus 2013. «Despickable Me 2» (Mina Supervaras 2) filmimuusikana. 


2. Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go - meie seast lahkunud George Michaeli üks meeldejäävamaid hitte. Null seksuaalperverssust!

3. Diana Ross - Ain't No Mountain High Enough - Diana Rossi higihaljas laul on pop-muusika ajaloos kindlasti üks säravamaid. Hommikune «motivatsioonilaks» garanteeritud.


Loodame siinkohal, et Ingrid võtab ka Elu24 toimetuse soovitusi arvesse. Edu uuel ametipostil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles