Keskealine lesbipaar korraldas massikakluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy ja Barbara Witherite
Amy ja Barbara Witherite Foto: Facebook

Lesbipaar arreteeriti pärast seda, kui nad õhtustades teiste restoranikülastajate suhtes agressiivseks muutusid ning üht ja teist klobima asusid. Tüliõunaks oli naiste hinnaline Mercedes, mis vaateväljast eemale pargiti. 

Dallase politsei andmetel põhjustas advokaadi Amy ja tema abikaasa Barbara Witherite agressiivse käitumise alkohol ja tõsiasi, et naiste Mercedes sai teenindaja poolt akna vaateväljast liiga kaugele pargitud. Mõned klaasid veidi enam kangemat tarbinud naised otsustasid teenindaja väikese vea vägivaldselt lahendada, kui mehele klaasi näkku viskasid. Teiste restoranikülastajate sekkudes said vägivaldsusest osa teisedki - keda tõugati naiste poolt, kellele jagati rusikahoope. 50-ndates naised seisavad nüüd kohtu ees süüdistatuna erinevate inimeste ründamise eest. 

Amy Witheret on oma käitumist kommenteerides öelnud, et tal ei ole piisavalt vabandusi ning ükski 50.aastates inimene ei tohiks selliselt käituda. 

Amy ja Barbara Witherite
Amy ja Barbara Witherite Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles