Boom! See kuum Ladina-Ameerika hitt lükkab «Despacito» troonilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mi Gente»
«Mi Gente» Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Kuigi Puerto Rico muusiku Luis Fonsi hitt «Despacito» on sel suvel nautinud enneolematut edu, on ilma tegemas juba uus Ladina-Ameerika tantsulugu «Mi Gente».

Suve alguses nimetati «Despacito" enim striimitud looks läbi aegade, kuid hispaaniakeelne «Mi Gente» on juba tõuganud Fonsi hiti troonilt ning asus juhtima Spotify ülemaailmset edetabelit, vahendas BBC.
«Mi Gente» on inspireeritud prantsuse hitist «Voodoo Song», mida esitab originaalis Willy William.

Laulu esitaja ja üks autoritest José Álvaro Osorio Balvin on 32-aastane Kolumbia päritolu muusik, kes on hetkel üks kuumimaid nimesid Ladina-Ameerika muusikailmas. Ambitsioonikas mees alustas enese muusikaotsinguid 14 aastaselt. 
17-aastasena kolis José Oklahomasse, hakkas inglise keelt õppima ja ennast muusikuna teostama. 2012. aastal avaldas Balvin plaadikogumiku, kuhu kuuluvad lood «En Lo Oscuro» ja «Como un Animal». Seda peetakse reggae ja ladina-popi tõustva tähe karjääri alguseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles