Prooviabielu-Liisa peksjate karistusest: kõige enam kardan, et nad tulevad kätte maksma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prooviabielu-Liisa peksti nädalavahetusel jõhkralt venelaste poolt läbi
Prooviabielu-Liisa peksti nädalavahetusel jõhkralt venelaste poolt läbi Foto: Erakogu

Realityst tuntud Liisa Kuusmaa, kes juhusliku kamba poolt läbi peksti ütleb täna, kuuldes peksjate karistusest, et kõige enam kardab ta peksjate kättemaksu. «Arvasin, et karistus saab olema suurem, aga samas eks nii peab olema, kui selliselt otsustati,» ütleb Liisa. 

Harju maakohus mõistis täna tingimisi vangi Svetlana ja Andrei, keda süüdistati tõsielusaatest «Prooviabielu» tuntud Liisa peksmises. Svetlana (30) mõisteti täna süüdi avaliku korra raskes rikkumises ja tema karistuseks määrati 10 kuud vangistust. Seda aga ei pöörata täitmisele, kui ta ei pane aasta jooksul toime uut kuritegu.

Andrei (38) süüdistus aga ei hõlmanud vaid üht kuriteoepisoodi. Kaks nädalat pärast tõsielustaari peksmist lasi ta uuesti rusikad käiku. Sedakorda oli ohvriks meesterahvas. Kokkulepe kohaselt tunnistati Andrei mõlemas episoodis süüdi ja tema karistuseks määrati ühe aasta ja kuue kuu pikkune vangistus. Karistust ei pöörata täitmisele, kui mees ei pane aasta ja kaheksa kuu jooksul toime uut kuritegu.

Ohvri Liisa Kuusmaa sõnul kardab ta kõige enam seda, et peksjad otsivad ta üles. «Nad elavad mulle väga lähedal ja kardan tõesti, et tulevad ja otsivad mu üles,» nendib ohver. Karistust kommenteerides nendib telesaatest tuntud naine: «Kui otsustati selline karistus, siis nii on ja kui saan oma eluga rahulikult edasi minna, siis on kõik hästi.»

Rusikakangelased peavad Liisale vastavalt rahuldatud tsiviilhagile kumbi 74,44 eurot. Liisa sõnul nõudis ta vaid rikutud jope kinni maksmist. «Ma ei julgenud midagi enamat neilt nõuda», ütleb Liisa nõuet kommenteerides.

Tõsielusaatest «Prooviabielu» tuntud Liisale tulid märtsi alguses Tallinnas asuvas bensiinijaamas kallale temale võhivõõrad inimesed. Nimelt sai politsei 4. märtsi öösel väljakutse Tammsaare teel asuvasse bensiinijaama, kus oli toimunud kaklus. Kuna Häirekeskusesse laekus info, et sooritatud on ka lask, said politseinikud kõrgema prioriteediga väljakutse. Loe veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles