Hoitud saladus: Mailis Repsi kuues laps ei hakanud pärast sündi hingama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Reps lapsega
Mailis Reps lapsega Foto: Erakogu

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps sai 7. mail kuuendat korda emaks - peres nägi ilmavalgust tütar Charlotte. Pärast rõõmsat uudist andis Mailis meedias teada: «Väga palun kõigil heasoovijatel ja meedial olla mõistvad ning anda meile praegu rahu. Annan täpsemat infot, kui asjaolud seda võimaldavad,» Vastsündinu oli teravdatud arstliku tähelepanu all. 

Nüüd avaldab Mailis põhjuse, mis pärast tütre sündi toimus: 
«Charlotte ei hakanud pärast sündi hingama – tema kopsud ei avanenud» rääkis poliitik Õhtulehele antud intervjuus. Nüüd on tütre tervisega kõik korras ning südikas naine on juba ka töökeskkonda enda tütrekesega ilmunud. 

Mailis Reps on abielus lätlasest vandeadvokaadi Agris Repšsiga. Neil on poeg Richard (sündinud 2004), tütar Elizabeth (sündinud 2006), poeg Karl Robert (sündinud 2007), poeg Henry Roger (sündinud 2011), poeg Frederick (sündinud 2014). 
Superema Mailis Reps on avaldanud saladuse, kuidas kasvatada suurepäraselt lapsi, olles samal ajal aktiivne poliitik:
«Meil on kodus olnud lapsehoidja peaaegu 13 aastat. Tõepoolest on ta meie pere liige. Meil vanaemasid ja vanaisasid sellisel kujul ei ole, nii et meil on lapsehoidja, kes täidab ka vanaisa ja vanaema rolli ja on üldse selline kodusolev tugi,» on Mailis öelnud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles