Video: ufoküti teatel on Kuul kaevandus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videokaader, millel on väidetavalt Kuul olev kaevandus
Videokaader, millel on väidetavalt Kuul olev kaevandus Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ufoküti teatel leidis ta Kuult struktuurid, mis meenutavad kaevandust ja nende arvates on kas maavälised olendid või keegi Maalt seal salaja kuuvarasid kaevandamas.

Selle kohta postitas Youtube’i video kasutaja Streetcap1, kes on veendunud, et Kuul tegutsevad mingid olendid, kes on seal tööstuse püsti pannud, edastab foxnews.com.

Videokaader, millel on väidetavalt Kuul olev kaevandus
Videokaader, millel on väidetavalt Kuul olev kaevandus Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Videol on selgelt näha, et tegemist on ehitistega, mitte pinnavormide muutustest tingitud objektidega. Need asuvad Kuu Tycho kraatris. Kas pole ebatavaline?» teatab Streetcap 1 videol.

Kuu Tycho kraater / Handout/Reuters/Scanpix
Kuu Tycho kraater / Handout/Reuters/Scanpix Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Videot näinute arvates ei saa välistada, et keegi seal Kuul tegutseb ja leiduvat kaevandab.

Kuu pind
Kuu pind Foto: NASA/SIPA/NASA/SIPA/Scanpix

«Hei semu, see on huvitav leid,» teatas videot näinud Thomas Mundt.

Teine kommentaator Kristin Bacon kirjutas: «Suurepärane leid, kindlasti toimub seal midagi. Keegi ei saa kinnitada, et tegemist ei ole kaevanduskompleksiga. Tahaksin ise Kuule minna ja seal ringi vaadata. Lol».

Kolmas kommentaator Clint Steel on kriitilisem, sest tema sõnul ei ole Kuu pinnal ehitisi ning sotsiaalmeediasse jõudnu puhul on tegemist pilditöötlusega.

Streetcap 1 tegeleb järjekindlalt Kuult selgitamatute anomaaliate otsimisega, postitades leidude kohta selgitavaid videoid. 

Kuu
Kuu Foto: PATRIK STOLLARZ/AFP/Scanpix

Lisaks Streetcap 1 tegelevad veel mitmed isikud Kuu saladustega, üks neist on SecureTeam 10, kelle andmetel leidsid nad Kuult tulnukate sõjamasina.

Teada on, et mitmed USA ja teiste riikide erafirmad on huvitatud Kuul kuuvarade otsimisest ja kaevandamisest, kuid seni on see jäänud ulmeks, kuna nõuab ülisuuri investeeringuid. Esitatud on ka küsimus, et kas see on majanduslikult ikka otstarbekas.

Lisaks Kuule pakub ufoküttidele huvi ka Marss, mille pinnalt on leitud kümneid objekte, mis väidetavalt on kunagi seal eksisteerinud tsivilisatsiooni jäänused.

NASA arvutijoonistus Marsist, milles vasakul on praegune Punane planeet ja paremal, milline see võis olla miljoneid aastaid tagasi ehk Maaga üsna sarnane
NASA arvutijoonistus Marsist, milles vasakul on praegune Punane planeet ja paremal, milline see võis olla miljoneid aastaid tagasi ehk Maaga üsna sarnane Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

Psühholoogide arvates on tegemist pareidooliaga, mille puhul tõlgendatakse tundmatuid objekte läbi tuntute.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles