Manchesteri rünnakust vigastamata pääsenu jäi ellu ka Barcelonas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona La Rambla pärast terrorirünnakut
Barcelona La Rambla pärast terrorirünnakut Foto: JAVIER SORIANO/AFP/Scanpix

Britt Chris Pawleyl on vedanud, sest ta ei saanud kannatada 22. mail Ühendkuningriigis Manchesteris toimund rünnakus kui ka nüüdses Hispaania Barcelona rünnakus.

30-aastase Pawley sõnul on tal vist väga võimsad kaitseinglid, et ta ühe aasta jooksul kahel korral ohtu satub, kuid ikkagi ellu jääb, edastab The Guardian.

Barcelona populaarsel tänaval La Ramblal toimunud  kaubikurünnakus hukkus vähemalt 13 ja sai vigastada umbes 100 inimest. Hukknute ja kannatada saanute seas on 24 riigi kodanikke, kõige noorem hukkunu on kolmeaastane laps.

Barcelona La Rambla pärast terrorirünnakut
Barcelona La Rambla pärast terrorirünnakut Foto: JAVIER SORIANO/AFP/Scanpix

Pawley sõnas väljaandele Manchester Evening News, et ta on koos oma elukaaslase Corey Lordiga Barcelonas muuskafestivalil ning eilse rünnaku ajal olid nad sündmuspaigas.

«Üritasime oma hotelli jõuda, kuid jäime rünnakulõksu, sest politsei sulges paiga. Sinna saabus palju kiirabisid. See oli täiestu uskumatu vaatepilt,» teatas Pawley.

Inglase sõnul soovitasid Barcelona võimud pärast rünnakut turistidele minna hotellidesse ja jääda sinna kuni olukorra rahunemiseni.

Pawley teatel oli ta mais Manchesteri rünnaku sündmuspaigas, kui moslem Salman Raman Abedi USA popstaari Ariana Grande esinemise lõppedes pommi plahvatama pani. Siis hukkus 23 inimest, kaasa arvatud Abedi ja sai vigastada üle 250 inimese.

 Manchester Arena, kus mais 2017 toimus terrorirünnak REUTERS/Jon Super / STRINGER/REUTERS/Scanpix
 Manchester Arena, kus mais 2017 toimus terrorirünnak REUTERS/Jon Super / STRINGER/REUTERS/Scanpix Foto: STRINGER/REUTERS

Barcelona politsei otsib valget värvi Fiat kaubiku juhti, kes pärast rünnakut põgenes sündmuskohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles