Pulmalainel: eepilised abieluettepanekud üle maailma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Pigem tagasihoidliku eestlase jaoks on juba ühele põlvele laskudes käe palumine või šampanjaklaasist leitud kihlasõrmus suur ja romantiline žest. Luisa Värgi ja Taavi Rõivase pulmade valguses toome teieni aga palju grandioossemad ja kohati ulmelisena tunduvad käepalumised üle maailma.

Suurejoonelise abieluettepaneku organiseerimine on iseseisvalt täiesti võimalik. Samas on selliste stsenaariumite puhul nagu kihlasõrmuse Islandi liustikkusse sokutamine või Mongoolia metsikus looduses kotka kotka poolt kallima pihku poetatud sõrmus lasta professionaalidel korraldada, kirjutab ajakiri Vogue. Vastasel juhul võib eepilisest romantikast saada eepiline läbikukkumine.

Foto: Instagram

Reisifirma Go Get It lõi ühele paarile meeldejääva aaretejahi läbi terve California. See algas rannal, kus roosidega sillutatud tee viis eralennukile, mis neid luksusspasse sõidutas. Hotelli sviidi kamina kohal rippus paari ühist teekonda kujutav kollaaž ja kamina varjus peitis end fotograaf, kes «jah » sõna ajal emotsioone jäädvustas. Pruut, kes oli käepalujaks oli lisaks sellele palganud Off-Braodway näitlejad etendamaks n-ö suurt küsimust. Selline ettepanek pole loomulikult odav - arvestama peab kuni 25000-dollarilise väljaminekuga. 

Islandil on võimalik butiiktuuride korraldaja Pink Icelandi abiga veeta õhtu virmaliste jahil, et siis oma kallima kätt tantsiskleva tulemängu all paluda. Samuti pakuvad nad võimalust üksikul saarel oma lemmikbändi nautida.

Pink Iceland
Pink Iceland Foto: Instagram

Paljudel ekstravagantsetel kihlusekorraldajatel on väga eksklusiivsed sidemed eriliste paikadega, mis tavakülastajale ligipääsetavad pole. Näiteks Il Salvatino hotell Firenzes pakub võimalust privaatseks kihluseks Uffizzi galeriis, erapoodlemist Ponte Vecchio kuulsas juveeliäris ning küünlavalgel õhtusööki vaatega Santa Marie del Fiore katedraalile.

Four Seasons Resort Oahu pakub väljapaistvat kihluspaketti: helikopterisõitu Hawaii metsadesse puid istutama, einet metsas ja šampanjat kui «jah » sõna on kätte saadud. Tagasi hotelli jõudes ootab tulevast pruuti aga La Perla luksuspesu. Loodetavasti ikka õiges suuruses!

Four Season Resort Oahu
Four Season Resort Oahu Foto: Instagram

Angama Mara Keenias pakub aga võimalust kallima kätt paluda lennates õhupalliga üle maalilise looduse või laskuda ühele põlvele metsikute loomade keskel. 

 
 Foto: Instagram

Teeb kadedaks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles