Mis toimub: Madfest jäetakse korraldaja poolt lihtsalt ära?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MadFesti esimene päev
MadFesti esimene päev Foto: Madis Sinivee

Festivali Facebooki lehel avaldati ametlik teadaanne, et tänane festivalipäev jääb ära.

Festivali korraldajad oma avalduses põhjust välja ei toonud. Küll, aga tegi Instagramis omapoolse kommentaari Suur Papa. Räppar sõnab, et nad said korraldustiimilt kirja, milles seisis, et festival jääb ära kuna usutakse, et rahvast ei tule. 

Korraldaja olevat talle öelnud, et jätab terve festivali ära kuna ei suuda eilsegi eest maksta. 

Papa, kes sõitis festivaliks Pärnust kohale, ütleb oma pöördumises, et loodab väga, et külastajad saavad oma raha tagasi, aga ta ei tundu selles osas just väga kindel olevat.

Madfest festivali korraldustiimi ametlik kommentaar:

Teatame kahetususega, et olime täna, 19. augustil kell 18.00 sunnitud katkestama ürituse Madfest Festival 2017. Publiku vähese huvi ja loodetust halvema piletimüügi tõttu ei suutnud me festivaliga seonduvaid kokkuleppeid täita. Vabandame siiralt kõikide külastajate, artistide ja koostööpartnerite ees, kes sellest otsusest lähtuavalt kahju said.

egeleme festivali katkestamisest tekkinud probleemidega ning teeme kõik endast oleneva, et jõuaksime kõiki osapooli rahuldava lahenduseni. Piletite tagasi ostmine algab kolmapäeval, 23. augustil piletilevi veebilehel ja Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

MADFEST JÄÄB ÄRA! #arop #poeg #grammilinnrecords

A post shared by P.O.E.G (@a.r.o.p) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles