Printsess Diana salajases kõnes George Michaelile: Kuninglik perekond pole hooliv, mina lahkun!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: POOL/AFP/Scanpix

Päevavalgele on tulnud telefonikõne, milles lahutusekeerises printsess Diana kurdab popstaar George Michaelile oma õnnetu abielu ja jahedate suhete üle kuningliku perekonnaga.

Seni avalikkuse eest varjul olnud salvestis tehti juba 1996. aastal, mil Diana oli ebameeldivas lahutusprotsessis prints Charles´iga, edastab Daily Mail. 

Printsess Diana ja George Michael
Printsess Diana ja George Michael Foto: Martin Keene/PA Wire/PA Images

Diana ja George Michael said tuttavaks 1989. aastal Wham!´i  kontserdi lava taga ning Diana lahutuse ajaks olid neist saanud head sõbrad. 

Telefonikõne salvestiselt on kuulda, kuidas printsess George Michaelile pihib, et olukord on «üsna sünge ja lõpule lähedal», samuti lisab ta, et kuninglik perekond pole armastav ega hooliv ning et ta kavatseb lahkuda.

Telefonikõne salvestati George Michaeli automaatvastajale, kes olevat kasseti salvestisega andnud oma lapsepõlvesõbrale Andros Georgioule öeldes: «See on kingitus sinu pensionipõlveks». Nüüd, vähem kui aasta pärast staari surma 2016. aasta lõpus ning 20 aastat pärast Diana surmaga lõppenud autoõnnetust, tõi Gregoriou need lõpuks avalikkuse ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles