New York Times korraldab erikruiisi

Minna Joor
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruiisilaev
Kruiisilaev Foto: Vida Press

Austamaks 75 aasta möödumist ajast, kui ajalehtedes hakkasid ilmuma ristsõnad, pakuvad Cunardi kruiisifirma koostöös The New York Timesiga seitsmepäevast kruiisi, kus reisijatel on võimalus veeta suurem osa ajast ristsõnadest rääkides, neid lahendades ja koostades.

Laev alustab oma sõitu 7. detsembril New Yorgist ning nädalasel reisil toimuvad ristsõnateemalised loengud, mänguõhtud ning teised arendavad tegevused, vahendab Fox News Travel. Korraldajate eesmärgiks on huvilistele jagada nõuandeid, kuidas paremini ristsõnamõistatust lahendada, uusi mõistatusi ise koostada, aga ka õpetada neile eriskummalisi sõnu inglise keeles.

Ristsõnade entusiastidel on võimalus kruiisil vestelda The New York Timesi ristsõnade koostajatest ekspetidega, kes viivad läbi ka mitmeid seminare.

Enne Inglismaale Southamptonisse jõudmist selgitatakse laeval välja parim ristsõnade lahendaja, mille tarvis toimub kruiisil aja peale ristsõnamõistatuse lahendamise võistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles