Imre Sooäär annab «mõnele teadjamehele» vastulöögi: ma ei näinud selles pulmas ainsatki pudelit šampanjat! (6)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid
Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid Foto: Madis Sinivee

Poliitik Imre Sooäär ei mõista Taavi Rõivase ja Luisa Värgi pulmapeo kriitikuid. 

Sooäär kirjutab Facebookis: «Vaatan seda «sajandi pulma» kajastust meediast ja üha uusi ilkuvaid kommentaare. Kust see küll tuleb, et me nii kangesti tahame ära määrata, kuidas teised peavad oma elu elama ja oma tähtsaimat päeva võivad tähistada? No siiralt, mitte ainsatki pudelit shampanjat ei näinud ma selles pulmas, «voolavatest šampusejõgedest» rääkimata, nagu mõni teadjamees kirjutab. Pulmakülalised said tervituseks klaasi kõige tavalisemat supermarketi Cavat, mitte shampanjat. Hispaanias müüakse seda hulgi ca 3 eurot pudel, «too much»? «Over the top igas mõttes», «statement», «kõrgelt hüppamine» ja mida kõike veel selle peo kohta öeldud pole.»

Imre Sooäär Rõivaste pulmas
Imre Sooäär Rõivaste pulmas Foto: Madis Sinivee

«Eks hinnangud on alati hindaja silmades, aga kas mõni auväärt ekspert ehk siis ütleks ka kui suur see «uhke tort» võib täpselt olla, et seier punasesse ei läheks? Kui pikk võib olla pruudi kleidisaba? Otsustage juuresolevalt pildilt ise, kas «uhke pulmatort» põrutas ikka mõõturid täiega põhja? No ei olnud seal nurga taga ka teist, suuremat mitte. Need, kellele pruutpaari lõigatud tordist ei jätkunud said tüki kõige tavalisemat kohvikukooki, isegi mitte kulla ja karraga kaunistust polnud peal. Aga loomulikult oli see imemaitsev, sest Angeelika Kang teebki maitsvaid kooke. Pulmatoidud telliti mitte eesti kõlavaimate nimedega keitering firmadelt Tallinnas, restoranist NOA või Alexander, vaid Ida-Virumaalt. Seega toetas pruutpaar linnast välja tulles selgelt maapiirkonna ettevõtlust, et ka seal elu hingitseks. Paraku peab taas tõdema rahvatarkust, et eestlane on ikka teise eestlase magusaim suutäis, olgu koogitükk Small, Medium või XL.»

Rõivaste pulmade teemal avaldas arvamust ka telemees Vahur Kersna. Loe artiklit «PR-kirstul 15 meest, hoirassaa ja sada šampust!».

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles